Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπουντεσλίγκα 19η αγωνιστική: Αριθμητικά δεδομένα

Μπουντεσλίγκα 19η αγωνιστική: Αριθμητικά δεδομένα

imagesfdgbdΜόλις χθες βράδυ …μετά από πολύωρη δουλειά, τελείωσα την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων για τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα αυτή την αγωνιστική.

Ανέλυσα σε ποσοστά, σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, την αγωνιστική συμπεριφορά της κάθε ομάδας συνολικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Επίσης μελέτησα την αγωνιστική συμπεριφορά στα εντός έδρας για τους γηπεδούχους, και αντίστοιχα, στα εκτός για τους φιλοξενούμενους της 19ης αγωνιστικής.

Επιπλέον, στο «καζάνι» έβαλα τα τελευταία 12 ματς συνολικά των ομάδων, αλλά και τα τελευταία οκτώ συνολικά. Πρόσθεσα τα τελευταία έξι αποτελέσματα των γηπεδούχων στην έδρα τους και τα τελευταία έξι αποτελέσματα των φιλοξενούμενων εκτός έδρας.

Στο τέλος, έβαλα την προϊστορία των δέκα τελευταίων παιχνιδιών ανεξαρτήτου έδρας, αλλά και τη προϊστορία των δέκα τελευταίων  παιχνιδιών σε μία συγκεκριμένη έδρα. Τα αποτελέσματα που βγήκαν είναι τα εξής:

Οι δυνατότεροι άσοι της αγωνιστικής είναι με τη σειρά, η Μπάγερν, η Λεβερκούζεν και η Χέρτα.

Οι επικρατέστερες ισοπαλίες είναι αυτές των Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ και Σάλκε Βόλσμπουργκ.

Τα «διπλά» με τις περισσότερες πιθανότητες είναι της Ντόρτμουντ και της Γκλάντμπαχ.

Όσον αφορά τα στοιχήματα σε γκολ, τα δυνατότερα όβερ 2.5 βάση αριθμών είναι αυτά των αναμετρήσεων: Σάλκε-Βόλσμπουργκ, Χοφενχάιμ-Αμβούργο, Μπάγερν-Άιντραχτ και Λεβερκούζεν-Στουτγάρδη.

Επικρατέστερα άντερ 2.5: Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ Β. και Μάιντζ-Φράιμπουργκ.

Το γκολ/γκολ έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί στις αναμετρήσεις Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ Β., Λεβερκούζεν-Στουτγάρδη και Σάλκε-Βόλσμπουργκ, ενώ το N/G επικρατέστερο είναι στο Μπάγερν-Άιντραχτ και στο  Μάιντζ-Φράιμπουργκ.

Υπενθυμίζω ότι τα παραπάνω σημεία βγήκαν μετά το «μαγείρεμα» όλων των αριθμητικών δεδομένων και χωρίς να ρίξω ούτε μια ματιά στις αποδόσεις των σημείων, αλλά ούτε και να κοιτάξω τα ποιοτικά δεδομένα των αναμετρήσεων (απουσίες κλπ).

Το μόνο που αλλοίωσα, ήταν τα τελικά νούμερα, αφού υπολόγισα όλα τα παραπάνω και με βάση την ειδική βαθμολογία «Βαθμολογία βάση αντιπάλου».

Αυτό που μένει τώρα, είναι να προσθέσουμε πάνω στα παραπάνω σημεία, τις ειδήσεις και στη συνέχεια να δούμε αν η προσφερόμενη τιμή, αξίζει ή όχι το ποντάρισμά μας. Καλή μας τύχη!

KANTE LIKE στη σελίδα μας στο facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.