Μετά από μία εξαιρετική Δευτέρα, λόγω Τσέλσι, ήρθε μία κακή Τρίτη εξαιτίας της Φούλαμ. Όχι μόνο οι Λονδρέζοι δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα, λόγω των δύο παραπάνω κατηγοριών, απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά αποκλείστηκαν κιόλας στο 120΄ της παράτασης μετά το 0-0 του 90λεπτου. Μία από τις προτάσεις μας, για την Τετάρτη (5/2), αφορά ένα ματς ποδοσφαίρου κι ένα ματς μπάσκετ σε δυάδα. Με μία, μόλις, νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια Basket League το Ρέθυμνο βρίσκεται στο 6-10 και στα κάτω κλιμάκια της βαθμολογίας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Άρη, που άρχισε τη σεζόν με καλές προϋποθέσεις αλλά με την αλλαγή προπονητή και την αναστάτωση που επέφερε αυτή, έχει επηρεαστεί αγωνιστικά.
Οι Κρητικοί έχουν καλό υλικό και βάσει αυτού θα μπορούσαν να έχουν ανώτερη θέση. Έχουν χάσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες και δύο στον πόντο, τα οποία αν είχαν πάρει θα είχαν άλλη πορεία. Συνοδεύεται από το χάντικαπ των +4,5 πόντων η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη, που είναι αουτσάιντερ λόγω φόρμας κι επειδή παίζει σε μία δύσκολη έδρα. Είναι υποχρεωμένο το Ρέθυμνο να παίξει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη κι εφόσον πάλεψε τον ΠΑΟΚ (έβαλε 90 πόντους κι έχασε με 97-90), μπορεί το ίδιο και με τον Άρη. Το “διπλό” θα είναι η πρότασή μου. Όσον αφορά στην εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, δεσπόζει η έξοδος του “τριφυλλιού” στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης.
Στον ίδιο αριθμό αγώνων (έντεκα) ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει δεκαπέντε γκολ εντός και δεκαεννέα εκτός. Είναι εξίσου και περισσότερο αξιόπιστος, επιθετικά, ως φιλοξενούμενος πλην εξαιρέσεων όπως τα εκτός με ΟΦΗ και Παναιτωλικό. Διαθέτει την ικανότητα να σημειώσει ένα γκολ, τουλάχιστον, στην Τρίπολη όπου δεδομένο είναι πώς θα… φάει φάσεις. Η μία ευκαιρία του Κουτσιανικούλη, στο Ηράκλειο, και οι τρεις χαμένες του Παπάζογλου θα μπορούσαν να έχουν κοστίσει περισσότερο στην ομάδα του Αναστασίου πριν το πέναλτι του 1-1. Το Over 2,5 πληρώνει 1,90 κι όσο κι αν φαίνεται εξέλιξη… αουτσάιντερ, αναμένουμε… άναρχο ματς και το συγκεκριμένο σενάριο πιθανό.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
706. ΑΡΗΣ – ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (+4,5): 2 (1,80)
124. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: OVER 2,5 (1,90)
