Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Ποντάρω» στον εγωισμό του Ρονάλντο

«Ποντάρω» στον εγωισμό του Ρονάλντο

Cristiano-Ronaldo-450x300Ολοκληρώνονται απόψε τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με της αναμετρήσεις Γαλατασαράι-Τσέλσι και Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι στιγμής, στους έξι αγώνες που ολοκληρώθηκαν, έχουμε πέντε «διπλά» και έναν «άσο», αυτόν του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάντσεστερ Γ. χθες. Απουσιάζει η ισοπαλία, της οποίας δίνω αρκετές πιθανότητες στο να «έρθει» σήμερα στη Τουρκία.

Στην  «Turk Telekom Arena» η Γαλατασαράι φιλοξενεί τη Τσέλσι με τη ψυχολογία στα ύψη, αφού η ομάδα του Μαντσίνι προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Μπεσίκτας. Για τον Ιταλό τεχνικό δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες και το στήσιμο της ομάδας θα είναι τέτοιο, προκειμένου οι Τούρκοι να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, τους  παίκτες της Τσέλσι.

Οι Άγγλοι προέρχονται κι αυτοί από νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Έβερτον, σε ένα παιχνίδι όπου φάνηκε ότι το μυαλό των παικτών του Μουρίνιου ταξίδευε ήδη προς Τουρκία. Μοναδικές απουσίες για τον «Special One» αυτές των Μάτιτς και Σαλάχ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μιας και έπαιξαν στη διοργάνωση με Μπενφίκα και Βασιλεία αντίστοιχα.

Σαφώς και το μεγάλο φαβορί για πρόκριση του συγκεκριμένου ζευγαριού είναι η Τσέλσι. Το αποδέχονται και οι γείτονές μας άλλωστε με τον Ματσίνι να δίνει στους Άγγλους 80% πιθανότητες. Για το  θέμα «πρόκρισης», προσωπικά πιστεύω ότι σήμερα θα δούμε αποτέλεσμα το οποίο θα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς…

Στο άλλο ζευγάρι, τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο ξεκάθαρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στους «8», αλλά ακόμα και για δύο νίκες στα παιχνίδια της με τη Σάλκε.

Οι Ισπανοί τρέχουν ένα σερί 27 παιχνιδιών αήττητοι, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται στη κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν, ενός από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μοναδικό «αγκάθι» ως προς το σημερινό «διπλό», είναι το γεγονός ότι η Ρεάλ φιλοξενείται από την Ατλέτικο Μαδρίτης τη Κυριακή και όπως και να χει, ο Αντσελότι, το παραδέχεται ή όχι, το μυαλό του δε θα μπορεί να είναι μόνο στη Γερμανία σήμερα.

Η Σάλκε έρχεται από πέντε σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, στα οποία η εστία της παραβιάστηκε μόλις δύο φορές, από Βόλσμπουργκ και Λεβερκούζεν. Η αλήθεια είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετώπισε, ήταν τέτοια η δυναμικότητά τους που το ότι δεν δέχθηκε γκολ… κρίνεται ως απολύτως φυσιολογικό.

Στοιχηματικά το όβερ 2.5 γκολ εκτιμώ ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρω πολλά στην επιστροφή του Ρονάλντο και στον εγωισμό του. Ο Πορτογάλος, θέλει να σκοράρει και απόψε, για να φτάσει ή και να ξεπεράσει τον Ιμπραίμοβιτς στον πίνακα των σκόρερ (σ.σ. Ο Ιμπραίμοβιτς έχει 10 γκολ, ο Ρονάλντο 9 γκολ).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1
141. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΤΣΕΛΣΙ  Χ ημίχρ. (1.95)
142. ΣΑΛΚΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  όβερ 2.5 (1.40)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2
141. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΤΣΕΛΣΙ  Χ (3.40)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 3
142. ΣΑΛΚΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 4-6 γκολ (2.20)

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.