Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Όβερ» σε Πορτογαλία και Ιταλία

«Όβερ» σε Πορτογαλία και Ιταλία

Gonzalo HiguainΔώστε μου μάτια να βλέπω ήταν το χθεσινό παιχνίδι στην «Φέλτινς Αρένα». Στοιχηματικά, η γκολάρα του Χούντελααρ στις καθυστερήσεις του αγώνα, μας «χάλασε» το δελτίο με τα 4-6 γκολ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η προσέγγιση του παιχνιδιού από μεριά μας, δεν ήταν σωστή.

Το χθεσινό άρθρο στήθηκε πάνω στο Ρονάλντο και δικαιωθήκαμε! Ο Πορτογάλος σημείωσε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και δύο πανέμορφες ασίστ. Στο άλλο παιχνίδι, στη Τουρκία, πληρωθήκαμε σε μονό αποδεκτό την ισοπαλία της Γαλατά με την Τσέλσι και έτσι στη γενική σούμα… το ταμείο μας έμεινε αμετάβλητο!

Σήμερα Πέμπτη, τα βλέμματα στρέφονται στους επαναληπτικούς αγώνες του Εuropa League. Τα πράγματα, όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, είναι καλύτερα, καθώς έχουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών.

Ξεκινάω την παρουσίαση των σημερινών μου επιλογών από το παιχνίδι που έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Πάοκ φιλοξενείται στην Λισαβόνα από τη Μπενφίκα με στόχο την ανατροπή του 0-1. Το έργο των παικτών του Στέφενς, ιδιαίτερα δύσκολο αφού οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Τελευταία τους ήττα, ήταν από τον Ολυμπιακό στις 5 Νοεμβρίου για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τότε μέχρι σήμερα, τρέχουν ένα σερί 20 αγώνων αήττητοι! Ο Δικέφαλος του Βορρά αντίθετα, στα τελευταία πέντε ματς έχει τρείς ήττες. Εκτιμώ ότι θα δούμε ανοικτό παιχνίδι, άλλωστε το σκορ του πρώτου αγώνα θα υποχρεώσει τους παίκτες του Πάοκ, αργά ή γρήγορα να βγουν μπροστά. Με λίγη τύχη… πιστεύω ότι θα πληρωθούμε και στο όβερ 2.5 γκολ σχετικά εύκολα!

Με τα πολλά γκολ θα πάω και στην αναμέτρηση που θα γίνει στο «Σαν Πάολο», εκεί όπου η Νάπολι φιλοξενεί τη Σουόνσι. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει πλεονέκτημα στους Άγγλους, αφού εκτός από τη νίκη, η Σουόνσι προκρίνεται και με ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ εκτός του 0-0 (πάει παράταση με 0-0).

Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο σκοράρισμα και θεωρώ ότι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με το σκεπτικό να σκοράρουν και να κάνουν τους γηπεδούχους να τρέχουν και να μη φτάνουν! Το όβερ 2.5 γκολ, στα μάτια μου μοιάζει αρκετά πιθανό και θα «επενδύσω» πάνω του!

Τέλος, θα προσθέσω στο δελτίο μου και τον άσο της Τότεναμ κόντρα στην Ντνίπρο. Οι «πετεινοί» με τη δύναμη της έδρας (8-1-0 εντός έδρας τελευταία στην Ευρώπη) καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Η «έδρα» και σε  και συνδυασμό με το γεγονός ότι Άγγλοι διαθέτουν καλύτερο υλικό από τους Ουκρανούς, με κάνει να πιστεύω ότι η Τότεναμ θα φτάσει στη νίκη και πιθανόν και στη πρόκριση!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1
151. ΝΑΠΟΛΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ  όβερ2.5 (1,65)
160. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΤΝΙΕΠΡ 1 (1,45)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2
159. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΟΚ  όβερ 2.5 (1,80)

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.