Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπόμπες με απόδοση 43.82!

Μπόμπες με απόδοση 43.82!

bomb27-2-14Αγώνες για το Europa League απόψε και οι έδρες αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο. Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις για τους πιθανολογούμενους άσσους και δεν έχουμε καμία διάθεση να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Ρίσκο η επιλογή μας για σήμερα και ένα κουπόνι με ζητούμενα αφήνοντας την αδρεναλίνη να πιάσει κόκκινο. Πρώτη μπόμπα αυτή του Άγιαξ μέσα στην Αυστρία. Μετά την τριάρα που εισέπραξε εντός μπορεί να δώσει απαντήσεις και το 5.25 δεν μας χαλάει. Στο Χ τη Λάτσιο που θα πάει να υπερασπιστεί το επικίνδυνο 1-0 του πρώτου παιχνιδιού και λογικά θα παίξει για την ισοπαλία που της εξασφαλίζει το εισιτήριο πρόκρισης. Τέλος η τριάδα μας ολοκληρώνεται με τον άσσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Πόρτο. Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές…

Σάλτσμπουργκ – Άγιαξ: Το 0-3 στην Άμστερνταμ Αρένα δεν αφήνει σχεδόν καμία πιθανότητα πρόκρισης στον Άγιαξ. Θα πρέπει όμως να δώσει απαντήσεις ο Αίαντας καθώς από φαβορί του ζευγαριού δείχνει να πέφτει αναίσθητος από τα επανωτά χτυπήματα των αυστριακών. Η Σάλτσμπουργκ μοιάζει ανίκητη το τελευταίο διάστημα. Σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και ενδεχομένως μετά το υπέρ της σκορ στην Ολλανδία να αψηφήσει το ματς. Μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι το 0-3 στην Ολλανδία πριν από μία εβδομάδα και θα ρισκάρουμε. Πέφτει μπόμπα απόψε και με απόδοση 5.25 δεν έχουμε λόγο να μην την υποστηρίξουμε.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Πόρτο: Σε ελεύθερη πτώση η Πόρτο καλείται να ανατρέψει το 2-2 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση μέσα στη Γερμανία. Το ερώτημα είναι αν μπορεί καθώς η ψυχολογία είναι στο ναδίρ μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Όχι πως η Άιντραχτ έγινε καμία ομαδάρα ξαφνικά όμως έχει το πλεονέκτημα της έδρας και μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Η νίκη των Γερμανών ανοίγει σε αρκετά ελκυστική τιμή και θα την προσθέσουμε στο αποψινό μας κουπόνι. Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν μία μεγάλη πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης.

Λουντογκόρετς – Λάτσιο: Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε το 1-0 υπέρ της Λoυντογκόρετς στο πρώτο παιχνίδι. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν ν΄ ανατρέψουν το αποτέλεσμα που τους δίνει την πρόκριση και η ισοπαλία δεν μοιάζει μακρινή διότι δεν είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουν. Δεν θα ανοιχτούν από την αρχή οι γηπεδούχοι. Κλειστό ματς που θα κριθεί ακόμα και στο γκολ οπότε θα διαλέξουμε τη μέση λύση της ισοπαλίας. Πλήρεις οι δύο ομάδες με τη Λάτσιο να μην κάνει rotation καθώς το Europa League παραμένει τελευταίος στόχος για φέτος.

ΠONTAΡΙΣΜΑ

152. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΓΙΑΞ: 2 (5.25)
148. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΟΡΤΟ: 1 (2.65)
150. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΛΑΤΣΙΟ: Χ (3.15)

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “Μπόμπες με απόδοση 43.82!”

  1. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Καλησπέρα. Ἡ Λάτσιο ἔχασε στόν πρῶτο ἀγῶνα. Διπλό μέ κάλυψη στό χί.