Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με Παναθηναϊκό, Μάλαγα και Τότεναμ

Με Παναθηναϊκό, Μάλαγα και Τότεναμ

lagbet27-2-14Το πάρτι, την Τετάρτη (26/2), δεν είχε τελειωμό. Χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη το ένα ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο-Χ τελικό αλλά το 1-1 στο Γαλατασαράι-Τσέλσι μάς πλήρωσε και το ακριβές σκορ (απόδοση 6,00) και την ισοπαλία (3,40). Στην Espresso δε κυνηγήσαμε τρεις εκπλήξεις στο χόκεϊ και βγήκαν και οι τρεις: Μπάφαλο (2,35), Βανκούβερ (1,95) και Κινγκς (1,90) με γινόμενο 8,7! Με χαμηλά το κεφάλι πάμε στα της Πέμπτης (27/2), όπου θα χωρίσουμε σε κατηγορίες τα πονταρίσματά μας. Στο ποδόσφαιρο θα ρισκάρουμε την Τότεναμ από το ημίχρονο. Οι δύο μαζεμένες ήττες, σε Ουκρανία και Νόρφολκ, με 1-0 θύμισαν αρκετά την Τότεναμ του Αντρέ Βίλας Μπόας! Οι δύο αυτές απώλειες δεν αποτελούν καταστροφή για τη λονδρέζικη ομάδα κι αν κάποια πείραξε περισσότερο, σαφώς και ήταν η ήττα από τη Νόργουιτς όπου η εικόνα της ήταν άσχημη.

Πάντως το 1-0 από τους Ουκρανούς ανατρέπεται και είναι το ζευγάρωμα αυτό μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα του Τιμ Σέργουντ. Οι Άγγλοι θα κάνουν ξανά αλλαγές, διότι έχουν και ζητηματάκια τραυματισμών που απαιτούν προσοχή, όμως είναι 100% ικανοί να σκοράρουν παραπάνω από μία φορά και να φτάσουν σε άνετο σκορ πρόκρισης. Παρελθόν αποτελεί ο χρήσιμος επιθετικός Ντεφόε, που αρχίζει νέα καριέρα στο Τορόντο της MLS. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο σημείο που ν΄ ανταποκρίνεται στο ύφος του παιχνιδιού μας για σήμερα. Κάποιες κόντρες αξίζουν, αλλά μην σας πάρω στο λαιμό μου. Στην Ευρωλίγκα τώρα: Η Λαμποράλ μπαίνει στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Τοp 16 από την τελευταία θέση του Ομίλου Ε με 1-6 απολογισμό. Τη μία και μοναδική της νίκη την πέτυχε στην πρεμιέρα, στην έδρα της αποψινής της αντιπάλου Ουνικάχα, με 93-79.

Έκτοτε η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο, παίζοντας τραγικό μπάσκετ, έχασε και τα έξι παιχνίδια που έδωσε! Στα τέσσερα εξ αυτών δέχτηκε πάνω από 80 πόντους, ενώ ακριβώς 72… έφαγε στις ήττες από Παναθηναϊκό (64-72) και Έφες (66-72) εντός. Οι πιθανότητες πρόκρισης για τη Βιτόρια είναι μόνο μαθηματικές. Ρεαλιστικά, παίξει δεν παίξει τελικά σε κάποια ματς ο Λαμάρ Όντομ, είναι συμπλήρωμα του γκρουπ. Το ζήτημα είναι που θα κάνει τη ζημιά. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ούλκερ/Φενέρ θα λάβουν τεράστιο δώρο αν η Μάλαγα χάσει στη Βιτόρια. Αγωνιστικά είναι σε καλύτερο επίπεδο οι φιλοξενούμενοι. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα κερδίσουν, αλλά το +3,5 είναι ένα καλό χάντικαπ για στήριξη. Το πιο κομβικό ματς της βραδιάς είναι το Μιλάνο-Παναθηναϊκός. Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού η ομάδα του κόουτς Πεδουλάκη αν περάσει από την Ιταλία, πάει φουλ για τη δεύτερη θέση. Το +2,5 το θέλαμε λίγο μεγαλύτερο, αλλά και πάλι το ποντάρουμε.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

160. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΤΝΙΕΠΡ: 1 Η – 1 Τ (2,20)
727. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΜΑΛΑΓΑ (+3,5): 2 (1,75)
729. ΜΙΛΑΝΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+2,5): 2 (1,80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.