Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Πέφτει» ο άσος της Χέρτα

«Πέφτει» ο άσος της Χέρτα

Freiburg-v-Hertha-Berlin-Adrian-Ramos-celeb_2680463Στο 62,5% το ποσοστό επιτυχίας της στήλης στο μεσοβδόμαδο κουπόνι που μόλις πέρασε. Πιο συγκεκριμένα, στο ταμείο οδηγήθηκαν οι πέντε από τις οκτώ συνολικά προτεινόμενες προτάσεις, με Μ.Ο. απόδοσης των κερδισμένων σημείων 1,94! Το βάζω στο αρχείο μου και συνεχίζω τις «μάχες» στο νέο κουπόνι όπου από το σημερινό του μενού, επέλεξα να κάνω παιχνίδι μόλις σε ένα γήπεδο…

Στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Βερολίνου ανοίγει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου η Χέρτα φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ. Το παιχνίδι στον ΟΠΑΠ προσφέρεται ως μονό αποδεκτό και το σετάκι των αποδόσεων στα τρία σημεία (1Χ2), κρίνεται καλό αν λάβουμε υπόψιν μας τις τιμές που προσφέρουν οι ξένοι.

Ο άσος σημειώνει πτώση σχεδόν παντού και μάλιστα την ώρα που γράφω (ξημερώματα Παρασκευής) υπάρχει εταιρία που τον προσφέρει ακόμα και στο 1,48! Αν κυλήσει έτσι το πράγμα, δύσκολα εκεί στον Κηφισό θα κρατήσουν μέχρι το βράδυ τη νίκη της Χέρτα στο 1,55!

Και μιας και έγινε κουβέντα για τον «άσο», το πρώτο εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι, αν τελικά θα «έρθει» το συγκεκριμένο σημείο. Οι αριθμοί που βγαίνουν από την πρόσφατη αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων… είναι «ντεμί»! Κι αυτό γιατί η Χέρτα μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Εκεί μάλιστα που οι αριθμοί επηρεάζουν την όλη εικόνα, είναι οι ήττες από Νυρεμβέργη και Άιντραχτ Φρ., ομάδες δηλαδή που βαθμολογικά είναι πολύ πιο χαμηλά από τη Χέρτα!

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλος σημαντικός παράγοντας που να στέκεται εμπόδιο ως προς τον άσο. Ίσα-ίσα μάλιστα που κάποιοι εξ’ αυτών των υποστηρίζουν θερμά! Πρώτον, η φόρμα της Φράιμπουργκ δεν είναι τέτοια που μπορεί να αφήσει υποψίες ότι θα φύγει από το Βερολίνο με βαθμό ή βαθμούς.

Δεύτερον, η εκτός έδρας παρουσία της Φράιμπουργκ είναι τραγική! Στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της, γνώρισε ισάριθμες ήττες, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει! Και τρίτον… η Χέρτα θα παραταχθεί πλήρης, αφού μοναδικός απών θα είναι ο ημιβασικός επιθετικός Βάγκνερ!

Τι παίζουμε; Η Χέρτα είναι ξεκάθαρο φαβορί. Αντί του άσου όμως, θα πάω με τα πολλά γκολ, τα οποία πληρώνουν πολύ καλύτερα, ελπίζοντας ότι θα δούμε ανοικτό παιχνίδι. Άλλωστε και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς στη προσπάθεια που κάνουν να πετύχουν τους στόχους τους και η λογική λέει ότι μόλις μπει το πρώτο, το ματς… θα αποκτήσει ομορφιά! Στο πλευρό μου η πρόσφατη παράδοση και η πρόσφατη αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων .

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.