Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλές ισοπαλίες!

Πολλές ισοπαλίες!

farnceΜε διάφορα… ντέρμπι (γειτονικά, «ονομάτων») συνεχίζεται απόψε η αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας. Θα ψάξουμε ισοπαλίες. Κάποιες μοιάζουν λογικές, κάποιες άλλες θα είναι έκπληξη…

Ανζέ – Τρουά: Την Τρίτη που μας έρχεται, η Ανζέ θα παίξει εκτός έδρας με την Μπρεστ, σ’ έναν εξ αναβολής αγώνα.

Αν λοιπόν, νικήσει σήμερα, αλλά και σ’ εκείνο το ματς, θ’ αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο. Πάντως, εντός έδρας κάνει «γκέλες», ενώ τώρα έχει κι απουσίες.

Επιπλέον, η Τρουά δεν θεωρείται… αμελητέα ποσότητα (πέρυσι αγωνιζόταν στην Α’). Η φιλοξενούμενη σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ιστρ – Χάβρη: Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία των δύο ομάδων. Η Ιστρ βρίσκεται σε άνοδο και η Χάβρη σε… ελεύθερη πτώση. Μάλιστα, αν χάσει και τώρα, θα μπει σε πολύ σοβαρές περιπέτειες. Πάντως στο Νότο, συνήθως τα πηγαίνει καλά απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Αν προσέξει λίγο στην άμυνα, μπορεί να φύγει με το βαθμό.

Μπρεστ – Λαβάλ: Η Μπρεστ πήρε μικρή «ανάσα» την περασμένη εβδομάδα. Η Λαβάλ, άλλαξε προπονητή (για πρώτη φορά ύστερα από εφτά χρόνια). Θεωρητικά, η γηπεδούχος έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως επειδή η φιλοξενούμενη μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη, μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, το παιχνίδι μοιάζει να είναι μοιρασμένο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

106. ΑΝΖΕ – ΤΡΟΥΑ: Χ (3,00)
107. ΙΣΤΡ – ΧΑΒΡΗ: Χ (2,90)
109. ΜΠΡΕΣΤ – ΛΑΒΑΛ: Χ (3,00)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.