Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Τα… τραβήγματα της Κόλο Κόλο και «2-3 Goal»!

Τα… τραβήγματα της Κόλο Κόλο και «2-3 Goal»!

colo-colo-wallpaper-8«Κίνδυνο να της αφαιρεθούν 10 βαθμοί αντιμετωπίζει η Κόλο Κόλο» λένε τα ρεπορτάζ στη Χιλή, άσχετα αν εμείς κρατάμε… μικρό καλάθι επειδή η Κυβέρνηση της χώρας έχει… καούρα να πάρει το πρωτάθλημα οι «Κατσίκος»!

Τέλος πάντων… Η Κόλο Κόλο διώκεται για «συνεργασία» με… σεσημασμένους οργανωμένους οπαδούς και βάσει του άρθρου 60 του πειθαρχικού κώδικα, αν αποδειχθούν τα «πάρε-δώσε» θα της αφαιρεθούν από το τρέχον πρωτάθλημα («Κλαουσούρα») 10 βαθμοί.

Τώρα όσον αφορά στο «1,20» για το εντός έδρας ματς με την Κομπρεσάλ, το αφήνουμε να το… παίξουν οι παίκτες της (Κόλο Κόλο). Εμείς, εδώ, δεν θα… πάρουμε!

Κοιτάμε τα «2-3 Goal» στα δύο ματς της Αργεντινής. Η Γοδόι μας έχει πληρώσει δύο φορές φέτος (με ισάριθμους «άσους»), το ματς με την Χιμνάσια είναι πολύ πιο δύσκολο από τα προηγούμενα εντός έδρας. Αναξιόπιστη η Ρασίνγκ, το «1,90» του «άσου» τα… λέει όλα, αφού (για να μην ξεχνιόμαστε) υποδέχεται μία από τις πιο προβληματικές ομάδες της χώρας, την Ολ Μπόις που χρωστάει σε όποιον μιλάει… Ισπανικά!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

128. ΓΟΔΟΪ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ 2-3 GOAL (1,70)
130. ΡΑΣΙΝΓΚ – ΟΛ ΜΠΟΪΣ 2-3 GOAL (1,70)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.