Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Καλό τριήμερο» με δύο «τριάδες»!

«Καλό τριήμερο» με δύο «τριάδες»!

César Pereyra -Belgrano de Córdoba-Καλημέρα και καλό τριήμερο! Η στήλη «ανεβαίνει» από σήμερα, Παρασκευή, λόγω του εορταστικού τριημέρου και περιλαμβάνει προτάσεις από όλο το κουπόνι.

Επειδή είναι ήλιου φαεινότερο ότι κάτι δεν πάει… καλά στην Γκλάντμπαχ θα «πάρουμε» το «1Χ» στην «έξοδό» της στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ, η οποία παλεύει τα τελευταία ματς, παίζει τα… ρέστα της για να μη χάσει την επαφή της με την 16η θέση (μπαράζ υποβιβασμού).

Οι πρόσφατοι αριθμοί της Λοριάν (στη βαθμολογία της φόρμας της) ίσως αποτρέψουν πολλούς από τον «άσο» για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαστιά, ωστόσο στην ήττα από τη Μπορντό έκανε καλή εμφάνιση, έχασε στα σημεία, ενώ είχε προηγηθεί αξιοπρεπέστατη παρουσία στην έδρα της Μαρσέιγ.

Για τον «άσο» της Ξάνθης μας… αρκεί η «εξαφάνιση» του Λεβαδειακού στα εκτός έδρας παιχνίδια. Γι’ αυτό θα ποντάρουμε στον «άσο».

Από τις καλύτερες ομάδες στα εκτός έδρας ματς (στην Αργεντινή) η Μπελγράνο, δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν πάρει «διπλό» στη Ραφαέλα.

Προσοχή στο Over του Σοντερίσκε – Ααρχους: 7 Over στα 10 τελευταία ματς έχει η γηπεδούχος, 6 η φιλοξενούμενη, ενώ κοινό τους χαρακτηριστικό είναι τα Goal – Goal. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1

128. ΓΟΔΟΪ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ OVER (2,20)
145. ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 (1,75)
159. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (3,50/3,50)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

260. ΛΟΡΙΑΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ 1 (1,65)
235. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΑΑΡΧΟΥΣ OVER (1,75)
283. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΛΕΟΝ Χ (3,10)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.