Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπάφαλο ξανά, φαβορί το Κολοράντο

Μπάφαλο ξανά, φαβορί το Κολοράντο

sabres28-2-14Από τα πιο περίεργα παιχνίδια της ΝHL, ως τώρα, είναι το Μπάφαλο Σέιμπρς-Σαν Χοσέ Σαρξ. Όσοι ασχολείστε θ΄ απορείτε που συγκρίνουμε τις φακές με τον αστακό! Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι στην Eastern Atlantic με 17 νίκες, εκ των οποίων οι 9 μόλις είναι σε 60λεπτο. Από την άλλη οι “καρχαρίες” είναι δεύτερη στη δυτική Pacific με 38 νίκες. Η επάνοδος του Σαν Χοσέ ήταν εντυπωσιακή, με το 3-7 στη Φιλαδέλφεια επί των Φλάιερς. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 στο 20΄, όμως πέτυχαν πέντε γκολ στο δεύτερο 20λεπτο! Το Μπάφαλο προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες εντός, αμφότερες εντυπωσιακές.

Το 3-2 επί της Καρολάινα διαμορφώθηκε στο 60ό λεπτό, ενώ το 5-4 επί των Μπρούινς έγινε 4-4 στα 53 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς με το νικητήριο τέρμα, στην παράταση, να έρχεται στα πρώτα 22 δευτερόλεπτα του έξτρα 5λεπτου. Ο αριστερός πλάγιος των Σαρξ Τέιλορ Κένεντι (4 γκολ, 11 ασίστ) είναι αμφίβολος και δύσκολα θα παίξει, ενώ το μόνο πρόβλημα του Τεντ Νόλαν είναι ο Τάιλερ Ένις (κεντρικός, 14 γκολ, 16 ασίστ) που έχει τραυματισμό και κάνει αγώνα δρόμου να παίξει. Λογικά θ΄ αρχίσει βασικός ο γκολτέντερ Ράιν Μίλερ, που σύντομα θα γίνει trade σε μεγαλύτερη ομάδα αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Το Σαν Χοσέ έχει να κερδίσει 8 plus χρόνια στο Μπάφαλο, το οποίο έχει καλό κοινό που δημιουργεί σούπερ ατμόσφαιρα. Το 1,50 δεν το ποντάρω σε καμία περίπτωση και ρισκάρω, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές στις νίκες με Μπόστον και Χάρικεϊνς, στο 2,25 των Σέιμπρς. Στο Κολοράντο-Φοίνιξ μοιάζει χαμηλό το 1,60, όμως βλέποντας το καλό διάστημα των Άβαλανς με τους Κινγκς τρόμαξα!

Προηγήθηκαν, με 4-2, σκοράροντας τρία γκολ στο power play που είναι εξαιρετικοί, κι έχασαν μ΄ ένα γκολ στο empty net στο τέλος κι εξαιτίας της συγκλονιστικής παρουσίας του Κόπιταρ του Λος Άντζελες. Πρόβλημα η αμφίβολη συμμετοχή του δεξιού πλάγιου Μαξ Τάλμποτ (6 γκολ, 13 ασίστ). Ο Πάτρικ Ρόι έχει μία ευκαιρία απόψε, με τα Κογιόττς, να διορθώσει την άμυνα της ομάδας του. Είδα και το Βανκούβερ μετά τη διακοπή, με τους Κάναξ να έχουν πρόβλημα στο γκολ. Σκληρή η Μινεσότα και όχι τόσο αουτσάιντερ! Στο Άναχαϊμ-Σεντ Λούις δίκαιος ο φαβοριτισμός των Νταξ, μα οι Μπλουζ δεν είναι ομάδα να την υποτιμήσεις.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

530. ΜΠΑΦΑΛΟ ΣΕΪΜΠΡΣ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΣΑΡΞ: 1 (2,25)
531. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΑΒΑΛΑΝΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΚΟΓΙΟΤΣ: 1 (1,60)
532. ΑΝΑΧΑΪΜ ΝΤΑΞ – ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΜΠΛΟΥΖ: 2 (1,95)
533. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΚΑΝΑΞ – ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΟΥΑΪΛΝΤ: 2 (2,05)

Επιμέλεια: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.