Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τζόγος» η πρεμιέρα, δύο «τριάδες» με σημεία και γκολ

«Τζόγος» η πρεμιέρα, δύο «τριάδες» με σημεία και γκολ

forlan_debut_cerezo_afp@20140225121155Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας και όπως κάθε χρόνο, τις πρώτες αγωνιστικές είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τις ομάδες που δίνουν «προσοχή» στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ ή καλύτερα να τις «κοντράρουμε».

Τρεις οι βασικές μας επιλογές στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ιαπωνίας, όπου ξεχωρίζει το ματς Τσερέζο Οσάκα – Χιροσίμα. Επιλέγουμε με ρίσκο τον «άσο» της Ναγκόγια και τα «διπλά» των Ουράβα, Βίσσελ Κόμπε.

Η Σιμίζου ξεκινάει με προβλήματα, καθώς θα στερηθεί δύο σημαντικούς αμυντικούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ναγκόγια.

Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, στο ντεμπούτο του πετυχημένου τεχνικού, Ακίρα Νισίνιο, να ξεκινήσουν θετικά.

Σε εξαιρετική απόδοση προσφέρεται το «διπλό» της Ουράβα, που ξεκινάει ως ένα από τα φαβορί του φετινού τίτλου στην έδρα της Γκάμπα Οσάκα, που δεν ενισχύθηκε σημαντικά.

Αντίθετα, η Βίσσελ Κόμπε επέστρεψε στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας για να μείνει, καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ταξιδεύει στην έδρα της Καβασάκι, που ενδέχεται να βγάλει κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει το ρίσκο στο «2».

ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

134. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΣΙΜΙΖΟΥ 1 (1,95)
139. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΟΥΡΑΒΑ 2 (2,40)
285. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ 2 (4,00)

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

136. ΤΟΣΟΥ – ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ OVER (1,70)
139. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΟΥΡΑΒΑ OVER (1,60)
285. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ G/G (1,55)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.