Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Όβερ» στο Ολντ Τράφορντ

«Όβερ» στο Ολντ Τράφορντ

article-2404539-1B7C6C49000005DC-731_634x557Μάντσεστερ Γ. και Άστον Βίλα συγκρούονται στο «Ολντ Τράφορντ» νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (14:45) σε ένα παιχνίδι «οριακό» για τον Ντέιβιντ Μόγιες και για τους παίκτες του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά τη πρόκριση επί του Ολυμπιακούς στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισαν στο παιχνίδι που ακολούθησε, τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας και άφησαν την εντύπωση ότι έχουν αρχίσει να συνέρχονται.

Μεσοβδόμαδα όμως, τους «γλέντησε» μέσα στο Ολντ Τράφορντ η μισητή Σίτι και έτσι το κλίμα στράβωσε και πάλι για τον Ντέιβιντ Μόγιες. Μάλιστα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα ελικόπτερο που το έχουν ενοικιάσει οι φίλαθλοι και το οποίο θα πετάει σήμερα την ώρα του αγώνα πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» με ένα γραμμένο μήνυμα υπέρ της άμεσης αποπομπής του Σκωτσέζου.

H Μάντσεστερ στα τελευταία τέσσερα ματς εντός έδρας, έχει μόνο μία νίκη, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Βέβαια δύο απ’ αυτά τα παιχνίδια ήταν κόντρα σε ομάδες που «ζωγραφίζουν» φέτος στην Πρέμιερ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μόγιες δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φαν Πέρσι, ενώ το ρεπορτάζ δίνει ως  αμφίβολους (με τις πιθανότητες όμως υπέρ τους) τους αμυντικούς Σμόλινγκ και Έβανς.

Η Άστον Βίλα κέρδισε πριν δύο εβδομάδες τη Τσέλσι όμως οι «χωριάτες» δεν διαχειρίστηκαν καλά αυτή τη μεγάλη νίκη. Φιλοξένησαν τη Στόουκ τη προηγούμενη αγωνιστική και «έφαγαν» τεσσάρα, αν και προηγήθηκαν στο σκορ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τον Πολ Λαμπέρτ, η πιθανή απουσία (αμφίβολος) του μέσου Ελ Αχμαντί (25/2) είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.

Η Γιουνάιτεντ, που φιλοξενεί την προσεχή Τρίτη την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες επί της Άστον Βίλα (και στις δύο έδρες), ενώ ταυτόχρονα έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στα τελευταία 39 παιχνίδια της απέναντι τους «χωριάτες» (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης).

Η Άστον Βίλα στο φετινό πρωτάθλημα, τα πάει εξαιρετικά απέναντι στους μεγάλους. Νίκησε την Τσέλσι, νίκησε την Αρσεναλ (3-1 στο «Εμιρεϊτς» στην πρεμιέρα), νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι, και έφερε ισοπαλία με τη Λίβερπουλ (2-2 στο «Ανφιλντ»). Βέβαια η Γιουνάιτεντ φέτος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως … μεγάλη ομάδα! Γι’ αυτό ίσως και στο πρώτο γύρο οι «μπέμπηδες» κέρδισαν 0-3 μέσα στο «Βίλα Παρκ».

Στοιχηματικά… ο άσος παρουσιάζει πτώση μέχρι στιγμής μόνο στον ΟΠΑΠ! Το αρχικό 1.40, έγινε πλέον 1.35… ενώ για παράδειγμα στον William Hill(Αγγλικός Μπουκ) ο άσος του 1.30 βρίσκεται τώρα στο 1.50! Το όβερ 2.5 γκολ παρουσιάζει γενικότερα μία μικρή πτώση και προσωπικά του δίνω πολλές πιθανότητες επαλήθευσης…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
150. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ   OVER 2.5 (1.60)
150. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  GOAL/GOAL (1.70)

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook: Bet With Loxagos

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.