Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γερμανική δυάδα μικρού ρίσκου

Γερμανική δυάδα μικρού ρίσκου

FBL-EUR-C1-BAYER-LEVERKUSEN-SHAKTAR-DONETSK«Πέρασε» ο χθεσινός άσος της Σάλκε απέναντι στη Χέρτα, όχι όμως και το όβερ 2.5 γκολ το οποίο χάθηκε στις λεπτομέρειες (αστοχία επιθετικών, κακώς ακυρωθέν γκολ της Χέρτα για το 2-1).

Σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις από τις οποίες το ενδιαφέρον της στήλης θα επικεντρωθεί μόλις σε δύο απ’ αυτές.

Ξεκινάω με την αναμέτρηση της «Μπαϊ Αρένα» εκεί όπου η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ. Οι γηπεδούχοι μετά από έξι σερί ματς χωρίς νίκη, επέστρεψαν στις επιτυχίες τη προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Άουγκσμπουργκ και πλέον καλούνται να κάνουν το 2/2 σήμερα, προκειμένου να διατηρηθούν με διαφορά ασφαλείας εντός της πρώτης τετράδας. Η Μπραουνσβάιχ κέρδισε κι αυτή τη προηγούμενη αγωνιστική 3-1 τη Μάιντζ, όμως η φετινή εκτός έδρας παρουσία της, δεν της επιτρέπει να ελπίζει για κάτι καλό σήμερα.

Ο Σάμι Χιίπια αφού είδε την πίεση να μειώνεται γύρω από το πρόσωπό του, για το συγκεκριμένο ματς κόντρα στην Άιντραχτ δεν θα έχει σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει τη στιγμή που ο συνάδελφος του, Τόμας Λίμπερκενχτ, έχει πολλά προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσει.

Ο άσος μικρός, αλλά πέρα για πέρα δίκαιος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και από τη στιγμή που η Μπάγερν έβαλε τέρμα σ’αυτό το αρνητικό σερί που είχε, θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες σήμερα απέναντι στη Μπραουνσβάιχ, που ούτως η άλλως, εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Τη γερμανική δυάδα, θα την συμπληρώσει το όβερ 2.5 γκολ της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί αργότερα στο «Μαγκε Ζολάρ». Φράιμπουργκ και Νυρεμβέργη θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο μόνο τη νίκη, σε ένα παιχνίδι …εξάποντο!

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού οι μεν γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί τριών παιχνιδιών αήττητοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη τους επί της Στουτγάρδης τη προηγούμενη αγωνιστική, έδωσαν τέλος σε ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών που είχαν.

Παρατηρώντας τις αγορές διαπιστώνω ότι το «διπλό» είναι το σημείο που «παίζεται» και έχει υποχρεώσει τα Μπουκάκια να τρέξουν και να διορθώσουν τη τιμή του. Κοιτάζοντας τα αγωνιστικά κριτήρια της αναμέτρησης δεν μπορώ να πω ότι δικαιολογείται αυτή η κίνηση στην αγορά, ωστόσο, προσωπικά επιλέγω να πάω με τα πολλά γκολ, μιας και έχω να κάνω με δύο ομάδες που βρίσκονται σε ανοδική πορεία και δεν έχουν πρόβλημα με το γκολ. Ούτε στο να το «φάνε», ούτε στο να «βάλουν»! Μαζί μου και η πρόσφατη παράδοση…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
164. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ  1 (1.30)
257. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ   OVER 2.5 (1.65)

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.