Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΩΡΑ… «8»

ΩΡΑ… «8»

s254sΗ δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 1 Απριλίου σας εύχονται «Καλό Μήνα», προσφέροντας όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού. 

Tριήμερο κατά το οποίο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις «κλέβουν την παράσταση» είναι το τρέχον. Το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας περιλαμβάνει τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, ματς στα οποία αναμένεται να… σπάσουν καρδιές.
Ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν βρίσκεται σε αυτό το… κλειστό κλαμπ των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς πάντως περιμένουμε σπουδαίες αναμετρήσεις ούτως ή άλλως.

Την Τρίτη, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, στον ισπανικό «εμφύλιο» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά η φετινή κούρσα της Πριμέρα έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι η χαοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων έχει γεφυρωθεί σε σημαντικό βαθμό και οι πρωτευουσιάνοι του Ντιέγκο Σιμεόνε μπορούν κάλλιστα να «κοιτάξουν στα μάτια» τους «μπλαουγκράνα» του Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο.

Κάτι τέτοιο δείχνει και η βαθμολογία του πρωταθλήματος, με τους «ροχιμπλάνκος» να οδηγούν την κούρσα και να δείχνουν ικανοί για την απόλυτη υπέρβαση.

Την ίδια μέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου κι έχουμε φτάσει στο σημείο η νίκη των Βαυαρών στο «Ολντ Τράφορντ» να… πληρώνει λιγότερο από ποτέ. Βέβαια, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο συνετέλεσαν μία σειρά από λόγους.

Οι βασικότεροι είναι το ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης του Πεπ Γκουαρντιόλα έχουν γιγαντωθεί και δείχνουν ικανοί να γίνουν η 1η ομάδα από το 1990 κι έπειτα που κατακτά δύο διαδοχικές σεζόν το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» βιώνουν πολλές δυσκολίες στη «μετά-Φέργκιουσον» εποχή, με τον Ντέιβιντ Μόγες να μην μπορεί να οδηγήσει αυτό το τεράστιο καράβι σε απάνεμο λιμάνι.

Δεν θα μας κάνει την παραμικρή εντύπωση αν η Μπάγερν βάλει γερές βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Την Τετάρτη, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Τσέλσι, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ, στα χαρτιά, αλλά τους Λονδρέζους να βάζουν την εμπειρία τους, η οποία πολλές φορές κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Προβλέπουμε δύο αμφίρροπες «μάχες», με την πρόκριση να κρίνεται στο φινάλε του επαναληπτικού.

Το ζευγάρι που κλείνει τη φάση των πρώτων αγώνων των προημιτελικών είναι το Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ.

Πέρυσι, οι Μαδριλένοι την είχαν… πατήσει από τους Βεστφαλούς, στους ημιτελικούς, φέτος όμως βρίσκονται σε καλύτερη θέση… εκκίνησης, δεδομένου ότι η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ παρουσιάζει πολλά αμυντικά κενά, ενώ στο 1ο ματς δεν θα έχει στη σύνθεσή της το «βαρύ πυροβολικό» της επίθεσης, τον τιμωρημένο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, το «γκραν φαβορί» για την κατάκτηση του τροπαίου, η Γιουβέντους, αντιμετωπίζει τη Λυών και καλείται να αποδείξει στο «Ζερλάν» ότι μπορεί να δει… καθαρά τα ημιτελικά, δίχως να καλείται να ανατρέψει καταστάσεις στον επαναληπτικό.

Η Μπενφίκα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο απέναντι στην ολλανδική Αλκμααρ, ενώ Βασιλεία και Βαλένθια έχουν ως βασικό όπλο την εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στη «μάχη» της Ιβηρικής Χερσονήσου, η Πόρτο αντιμετωπίζει τη Βασιλεία.
Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«ΜΠΑΜΠΑ… ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.