Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Όβερ» σε γκολ και κόρνερ…

«Όβερ» σε γκολ και κόρνερ…

172810hp2Την ώρα του χθεσινού πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, επέλεξα να ταξιδεύω, επιστρέφοντας από τα πάτρια εδάφη…στο «μπουρδέλο», έτσι όπως αποκαλώ την Αθήνα!

Έτσι, δεν είδα την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Τσέλσι και απ’ ότι διαπίστωσα απ’ τα postaρίσματα στα social media αργά το βράδυ, η επιλογή μου το να βρίσκομαι στο αυτοκίνητο και όχι στο καναπέ του σπιτιού μου, αποδείχθηκε σωστή.

Το τελικό 0-0 δικαιώνει και την επιλογή μου στο στοιχηματικό κομμάτι, καθώς χθες επέλεξα να κοντράρω τη «μάζα» που πήγαινε στο άσο…

Από εκεί και πέρα και πριν περάσουμε στη σημερινή επιλογή της στήλης, να απαντήσω σε όσους έχουν «στήσει» στο τοίχο τον Μουρίνιο για το αμυντικό του παιχνίδι, ότι στη παρούσα φάση, παραδοσιακά, δύσκολα βλέπουμε θέαμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό είναι απολύτως λογικό καθώς οι ομάδες έχουν φτάσει μία μόλις ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Όλος ο κόπος της χρονιάς, «παίζεται» σε μόλις δύο παιχνίδια, απέναντι σε έναν και μόνο αντίπαλο!

Ο επαναληπτικός, έχει σημασία μόνο αν στο πρώτο παιχνίδι σταθούν αξιοπρεπώς και πάρουν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα μετατρέψει το δεύτερο 90λεπτο σε αγώνα τυπικής σημασίας. Πόσο μάλλον, όταν χθες είχαμε να κάνουμε με δύο ομάδες ξέρουν να αμύνονται τόσο καλά, όσο κανένας άλλος στην Ευρώπη.

Το δεύτερο ζευγάρι, Ρεάλ και Μπάγερν θα μπορούσαμε άνετα να το δούμε στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας, όμως η κληρωτίδα ήθελε μόνο έναν απ’ αυτούς στο τελικό! Περιμένω να δω καλύτερη μπάλα απόψε. Εννοείτε πως και εδώ η «τακτική» θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, όμως η φιλοσοφία της Ρεάλ και της Μπάγερν είναι εντελώς διαφορετική από αυτή της Τσέλσι και της Ατλέτικο.

Θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ, σημείο το οποίο κινείται πτωτικά στους μεγάλους Μπουκ. Το 1,50 που μας προσφέρει ο ΟΠΑΠ στο όβερ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν τιμή και αμφιβάλλω αν θα μείνει εκεί μέχρι το βράδυ. Έχοντας όμως σας δεδομένο ότι έχουμε να κάνουμε με δύο φύσει επιθετικές ομάδες, θεωρώ ότι αξίζει να ρισκάρει κάποιος τα χρήματά του προκειμένου να του τα γυρίσουν πίσω με αύξηση 50%…

loxagos

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ- Μεσαίου ρίσκου
114. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ (1.50)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ- Με ρίσκο
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Σύνολο κόρνερ
316. Σύνολο κόρνερ 13-14 (5,50)
321. Σύνολο κόρνερ 15+ (5,50)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.