Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τρία «πονηρά»…

Τρία «πονηρά»…

ballΔεν… βγήκε τίποτα στο προηγούμενο κουπόνι. Η Τίγκρε προηγήθηκε στην έδρα της Νιούελς αλλά έχασε, το ίδιο και η Ιντερνασιονάλ στη Μποταφόγκο (τελικό 2-2), δεν μας δικαίωσαν και οι Εβερτον, Μπραουνσβάιγκ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ το 0-0 του «Βιθέντε Καλντερόν», η ΤΣΕΛΣΙ και η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ είχαν κάνει… πάρτι με Over (1-4, 4-0, 2-2 σε τρία ματς, το πρώτο για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, τα άλλα δύο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, νίκη των Λονδρέζων στο ένα, ισοπαλία στη Μαδρίτη).

Τώρα μιλάμε για μία ρεβάνς στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όταν πρόκειται για ομάδες με προπονητές τους Ζοζέ Μουρίνιο και Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν περιμένουμε… ξανοίγματα.

Ο Πορτογάλος γνωρίζει ότι η ομάδα του περνάει με 1-0, αυτό θα κυνηγήσει, όπως έκανε και με την Παρί (ήθελε 2-0, 1-0 μέχρι το 87′ το ματς). Οι «ροχιμπλάνκος» θα θωρακίσουν τα μετόπισθεν, ομοίως και οι «μπλε», οπότε η επιλογή του «0-1 γκολ» (2,50) μπαίνει στο δελτίο μας, στον κωδικό 122.

Το «διπλό» της ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ με απόδοση 2,10 (κωδ. 131) στην έδρα της ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ εμπεριέχει ρίσκο αλλά το «στηρίζουμε». Ο λόγος είναι απλός και… ποδοσφαιρικός: Οι Βραζιλιάνοι είναι καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον μέσο-επιθετικά και σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια δημιουργούν διψήφιο αριθμό «τελικών».

Στην πρώτη αναμέτρηση οι Παραγουανοί της Σέρο Πορτένιο «άντεξαν» βάζοντας το… περιβόητο «πούλμαν» μπροστά από την εστία, τώρα που στην έδρα τους θα τους πιέσει ο κόσμος (αναμένεται «sold out») ίσως παρασυρθούν και αφήσουν χώρους. «Πάμε» προς τα… δεξιά.

ΝΑΙ, η ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ πήρε το 1-0 στο πρώτο ματς με τη ΓΚΡΕΜΙΟ με πολύ άγχος. Απέκτησε, όμως προβάδισμα για την πρόκριση και «πάει» στο Πόρτο Αλέγκρε να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να… βγάλει την ψυχή των γηπεδούχων, παίζοντας ασφυκτικό πρέσινγκ και προσπαθώντας να σκοράρει στην κόντρα. Ο «άσος» βγήκε σε πολύ χαμηλή απόδοση και μας προκαλεί να κοντράρουμε τους Βραζιλιάνους.

Επειδή έχουν προπονητή στην… τσίτα (αμφισβητείται έντονα από τους οπαδούς) και το κυριότερο όταν «αργούν» να βγάλουν γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια τα πόδια… βαραίνουν και αρχίζουν τα δύσκολα. Το «Χ» έχει απόδοση 3,35 και το «διπλό» 0,00 (κωδικός 130).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.