Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ε όχι και 4,65 η Ρεάλ…

Ε όχι και 4,65 η Ρεάλ…

ronaldorecordnowΣφραγίζεται απόψε το πρώτο εισιτήριο το φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς μόνο μία εκ των Μπάγερν και Ρεάλ θα βρίσκεται στις 24 Μαΐου στη Λισσαβώνα. Και λέω «δυστυχώς» γιατί κατ’ εμέ, από την αρχή της σεζόν και οι δύο έπαιξαν τη καλύτερη μπάλα απ’ όλους τους άλλους.

Η Ρέαλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα πρόκρισης, όχι γιατί κέρδισε στην Ισπανία πριν λίγες μέρες, αλλά για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε γκολ! Αυτό σημαίνει για την ομάδα του Αντσελότι, ότι αν σκοράρει απόψε στην «Αλιάντζ Αρένα», οι γερμανοί θα τρέχουν και δε θα φτάνουν!

Στη στοιχηματική «πιάτσα» όλοι φωνάζουν Μπάγερν απόψε. Εγώ, όπως «ρουφιανεύει» και ο τίτλος, θα πάω με τη Ρεάλ! Γνωρίζω εξ’ αρχής ότι η συγκεκριμένη επιλογή εμπεριέχει ρίσκο, ωστόσο στα μάτια μου, οι τιμές που προσφέρονται στη «κόντρα» των Βαυαρών είναι υπερβολικές!

Και έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πολλές φορές, ότι στοίχημα σημαίνει το πάντρεμα των ποιοτικών δεδομένων, των αριθμητικών δεδομένων αλλά και των προσφερόμενων αποδόσεων!

Απέναντι στη Μπάγερν δεν θα είναι μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά η Ρεάλ που μπροστά αριστερά θα έχει τον Ρονάλντο, δεξία τον Μπέιλ και στη κορυφή τον Μπενζεμά! Για ποιο 4.65 μιλάμε λοιπόν;

Μια ποιο soft επιλογή, είναι το «4-6 γκολ». Αν η Ρεάλ σκοράρει, το σκορ θα ξεφύγει και εκτιμώ ότι ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος η συγκεκριμένη επιλογή θα οδηγηθεί εύκολα στο ταμείο!

@@@Για συνεχή ενημέρωση στο στοίχημα, κάντε LIKE στη σελίδα της στήλης μας στο facebook (Bet With Loxagos)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1
106. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ Μ. 4-6 γκολ (2.30)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2
106. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ Μ. Χ2 (2.04)

ΥΓ. Για την παραπάνω «κόντρα» της Μπάγερν θα έχω και σαν σύμμαχο τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα τρεις φορές έπαιξε την Μπάγερν στη Γερμανία όπου και στις τρεις έχασε!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.