Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Διαφορετικό ματς, το σημερινο!

Διαφορετικό ματς, το σημερινο!

hi-res-459947361-fernando-torres-of-chelsea-celebrates-after-scoring-the_crop_exactΣτο ταμείο για πληρωμή…. να περάσουν οι φίλοι της στήλης! Και απ’ ότι συμπεραίνω απ’ τα μηνύματά σας, είστε πολλοί αυτοί οι οποίοι σήμερα θα πάτε να πληρωθείτε το χθεσινό «διπλό» της Ρεάλ, αλλά και το «4-6 γκολ». Σε καλή μεριά…

Προσωπικά, μέρος των χθεσινών κερδών, θα τα επενδύσω σε στοιχήματα του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και δε θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο πέρα από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Ατλέτικο υπερέβαλε εαυτόν τη φετινή σεζόν και εκτιμώ ότι σ’ αυτή τη στάση… κατεβαίνει! Έφτασε να είναι μέσα στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ευρώπης, ενώ στην Ισπανία βρίσκεται μόλις δύο νίκες μακριά από την κατάκτηση της Πριμέρα Ντιβισιόν! Δεν θα πάει Λισσαβώνα και όχι μόνο δεν θα της πει κανείς τίποτα, ίσα-ίσα που θα αποθεωθεί κιόλας για την φετινή της πορεία!

Στοιχηματικά βρίσκω λάθος τον τρόπο που προσεγγίζεται το παιχνίδι από τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος, αλλά και από τους «ειδικούς». Αν ανατρέξετε στο ιστορικό της στήλης, θα δείτε, όσοι δεν είδατε ή δεν θυμάστε, ότι στο πρώτο ματς του συγκεκριμένου ζευγαριού επέλεξα να κοντράρω τη μάζα που πήγαινε στην Ατλέτικο!

Το ίδιο θα κάνω και τώρα! Παρατηρώ, ότι οι Μπουκ τρέχουν τις τελευταίες ώρες να διορθώσουν τις τιμές στα όβερ-άντερ. Τα λίγα γκολ, έχουν φτάσει να πληρώνονται την ώρα που γράφω ακόμα και 1.40 με το όβερ 2.5 να εκτοξεύεται σε ορισμένες εταιρίες στο 2.65!

Για σιγά ρε παιδιά…. Γιατί να πάει άντερ το ματς; Από πότε στο στοίχημα επιλέγουμε να παίξουμε στοίχημα με βάση την εικόνα κάποιου άλλου παιχνιδιού, που στη προκειμένη περίπτωση είναι το πρώτο ματς στην Ισπανία; Από το 0-0 της Ισπανίας, κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και όχι την εμφάνιση των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Σήμερα θα γίνει άλλο ματς! Άλλο 90λεπτο. Άλλο κίνητρο! Σήμερα είναι «τελικός» και για τους δύο. Δε θα κοιτάξουν να «προφυλαχτούν» προκειμένου να έχουν μεγάλη τύχη στον επαναληπτικό, γιατί πολύ απλά… άλλο ματς δεν υπάρχει!

Και πως θα πάει άντερ το ματς; Μόνο με 0-0, αφού αν μπει το πρώτο γκολ, το παιχνίδι ανοίγει και … ξεφεύγει! Αν πάλι θεωρείται ότι δε θα μπει το πρώτο γκολ, τότε επιλέξτε το ακριβές σκορ 0-0 το οποίο πληρώνει 6αράκι και σε καμία περίπτωση το άντερ του 1.45!

@@@Για συνεχή ενημέρωση στο στοίχημα, κάντε LIKE στη σελίδα της στήλης μας στο facebook (Bet With Loxagos)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1
122. ΤΣΕΛΣΙ – ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΒΕΡ (2.10)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2
122. ΤΣΕΛΣΙ – ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 (2.15)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 3
122. ΤΣΕΛΣΙ – ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1/1 (3.75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.