Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Χιλή: «Σφαγή» για το Σουνταμερικάνα…

Χιλή: «Σφαγή» για το Σουνταμερικάνα…

chile1Έφτασε η μεγάλη ώρα για τις ομάδες της «δεύτερης ταχύτητας» (στη Χιλή). Μέσω της «Λιγκίγια» θα διεκδικήσουν το τελευταίο «εισιτήριο» της χώρας για το Σουνταμερικάνα.

Λογικά θα επικρατήσει η σκοπιμότητα και θα «δούμε» παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες: Στο Κομπρεσάλ – Κονσεπσιόν (που θα γίνει στο υψόμετρο του Ελ Σαλβαδόρ), η φιλοξενούμενη φέτος δεν κέρδισε τη γηπεδούχο (στην κανονική διάρκεια) και αυτό μας… φρενάρει από το «διπλό», αν και δεδομένα η Κονσεπσιόν είναι καλύτερη ως ομάδα (βάσει των εμφανίσεων της).

Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στην Κομπρελόα που φιλοξενεί την Παλεστίνο (στην Αντοφαγάστα), ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι αναμένουμε δύο «δυνατές» αναμετρήσεις.

Η Κομπρελόα, ωστόσο είναι «άλλη ομάδα» μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία (σ.σ. ανέλαβε ο Τρομπιάνι την 11η αγωνιστική), πρόσφατα πήρε 0-0 από την Κόλο Κόλο, κέρδισε τις Κατόλικα (2-1) και Ο’ Χίγκινς (2-1), ομάδες με ποιότητα. Η

Παλεστίνο θα «πάει» για το «Χ», αυτό έκανε στα «μεγάλα» ματς της χρονιάς.

ΥΓ: Δεν άλλαξε κάτι στο ρεπορτάζ των τεσσάρων ομάδων από τη Δευτέρα που γράφτηκε ο πρόλογος στις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

126.ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ Χ (3,20)
129. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ Χ1 (3,20/2,05)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.