Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι αναγνώστες στέλνουν ταμείο τους… αναγνώστες!

Οι αναγνώστες στέλνουν ταμείο τους… αναγνώστες!

Ισπανία εναντίον Γαλλίας απόψε στον μεγάλο προημιτελικό του EURO 2012. Οποια ομάδα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Πορτογαλία!

Η στήλη «Γίνε Tipster» συνεχίζεται και σήμερα στο pontarisma.gr, χάρη φυσικά σε εσάς και τις στοιχηματικές σας… εμπνεύσεις!

Χθες ο αναγνώστης Babis Sidilas πέρασε στο Γερμανία Ελλάδα το over 2,5 (1,92) και over 3,5 γκολ (3,45), το β’ ημίχρονο με περισσότερα γκολ (2,10) και το over 10,5 κόρνερ (1,98)! Επίσης, ο Γιώργος Ορφανός πέτυχε τον άσο από ημίχρονο.
Πώς συμμετέχετε; Είναι απλό.  Στο τέλος αυτού του κειμένου κάντε log in με Facebook, Twitter, Gmail ή Pinterest και γράψτε τις προτάσεις για τα πονταρίσματά σας!

Καλή επιτυχία!

Pontarisma.gr

Στείλτο :

7 σχόλια to “Οι αναγνώστες στέλνουν ταμείο τους… αναγνώστες!”

  1. Ο/Η Babis Sidilas λέει:

    Το Νο1 φαβορί από την αρχή του EURO, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο που λέγεται “Γαλλία”, προκειμένου να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει από προχθές η Πορτογαλία. Στοιχηματικά, τα ΒΟΟΚάκια θεωρούν τους “Φούριας Ρόχας” ως το μεγάλο φαβορί και προσφέρουν για την νίκη τους κόντρα στους ταλαντούχους Γάλλους τιμές που ο Μ.Ο. είναι στο 1,75. Προσωπικά, θεωρώ ότι ναι, οι Ισπανοί είναι καλύτεροι σαν σύνολο, αλλα η τιμή της νίκης τους, είναι απαγορευτική. Μην ξεχνάμε ότι κόντρα στους Γάλλους, στα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια μετρούν 5 ήττες και μία ισοπαλία! Επίσης μην ξεχνάμε ότι στον όμιλο τους, δυσκολεύτηκαν ενώ κινδύνεψαν να μείνουν και εκτός, αφού κόντρα στους Κροάτες την τελευταία αγωνιστική τα βρήκαν “σκούρα”.

    Σήμερα θα επιλέξω την ισοπαλία με όποιο ρίσκο φυσικά εμπεριέχει αυτή η επιλογή και πάνω σ’αυτήν θα χτίσω κάποια ειδικά στοιχήματα….

    Παίζω….
    ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
    *Χ (3,60)
    *Χ/Χ (5,40)
    *Α.Σ. 0-0 (8,60) & 1-1 (7,80)

  2. Ο/Η Giorgis Frangos λέει:

    Ισπανια-Γαλλια 1 και οβερ ( 3,20 )

  3. Ο/Η Mpoumpis Tsinkakis λέει:

    Στο Ισπανία – Γαλλίαπαίζω
    – 1-3 ακριβές  σκορ
    – γκολ Μπενζεμά
    – γκολ Τόρες
    – μια αποβολή
    – πρόκριση Γαλλων

  4. Ο/Η Mixalis Sakadakis λέει:

    Γειά σας και απο εμένα!Μόλις είδα τις αποδόσεις που δίνει ο ΟΠΑΠ θυμήθηκα το παιχνιδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεαλ Μαδριτης.4+ η αποδοση για του Γαλλους και αξιζει και παικτικά και στοιχηματικά!Οποτε παμε ρε Γαλλια!Καλες επιλογες!

  5. Ο/Η Orgath Elderbet λέει:

    ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ   2-3 γκολ

    ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ   1

    ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ   1

    ΤΟΡΟΝΤΟ – ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ   1

    ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΚΑΝΣΑΣ   2 

    Δεν τα προτεινω σε πενταδα παρτε οτι σας κανει οχι ολα μαζι !! 

  6. Ο/Η TRIGLIA_RAFINAS21 λέει:

    Για σήμερα θα επιλέξω Ημίχρονο/Τελικό=>Χ/1 και ακριβές σκόρ 1-0!!!Καλή επιτυχία!!!

  7. ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ Χ ΙΜΙΧΡΟΝΟ
    ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ