Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Έρεμπρο-Τζουργκάρντεν: Οι αριθμοί «βγάζουν» σημεία

Έρεμπρο-Τζουργκάρντεν: Οι αριθμοί «βγάζουν» σημεία

BB0307DIFΤο κουπόνι που κρατάμε από σήμερα στα χέρια μας, μπορεί να χαρακτηριστεί με μία λέξη, ως ….προμουντιαλικό κι αυτό γιατί οι εθνικές ομάδες «τεστάρονται» για τελευταία φορά πριν ταξιδέψουν για Βραζιλία!

Με τα φιλικά παιχνίδια, ποτέ δεν είχα καλή σχέση όσον αφορά το στοίχημα. Δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο και από τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές της κάθε αναμέτρησης, δε τους νοιάζει αν κερδίσουν ή αν χάσουν, τότε γιατί εγώ ως παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να τα δω σοβαρά;

Το καλό για τη στήλη είναι πως από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα, υπάρχουν καθημερινά αγώνες στη Σουηδία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Αλβένσκαν. Είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, με τους Σουηδούς να επιστρέφουν στα γήπεδα στις 6 Ιουλίου.

Το σημερινό μενού περιλαμβάνει, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις, ένα ιδιαιτέρως αμφίρροπο παιχνίδι. Η Έρεμπρο φιλοξενεί στη «Μπερνς Αρένα» τη Τζουργκάρντεν με τις δύο ομάδες να μην έχουν νίκη μέσα στο Μάιο (εδώ και πέντε ματς).

Σημαντικές (νεότερες) απουσίες δεν υπάρχουν σε κανένα από τα δύο στρατόπεδα, οπότε για να καταλήξουμε σε σημείο-α, θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στα αριθμητικά δεδομένα του συγκεκριμένου ζευγαριού!

Η προϊστορία «λέει» όβερ, γκολ/γκολ και διπλό! Στα τρία πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια των δύο και ανεξαρτήτου έδρας, η Τζουργκάρντεν έχει το απόλυτο στις νίκες με σκορ 3-2, 2-1, 2-1.

Οι «νεοφώτιστοι», για να περάσουμε στα φετινά αποτελέσματα, σκοράρουν κατά Μ.Ο. το πρώτο τους γκολ μετά από 61 λεπτά, ενώ δέχονται το πρώτο γκολ μετά από 36 λεπτά αγώνα! Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα, σκοράρουν το πρώτο τους γκολ κατά Μ.Ο. μετά από 31 λεπτά και δέχονται το πρώτο γκολ μετά από 46 λεπτά!

Αν στους παραπάνω αριθμούς υπολογίσουμε και το γεγονός ότι η Έρεμπρο δέχεται εντός έδρας κατά Μ.Ο. 1.2 γκολ και βάζει 1.4, τη στιγμή που η Τζουργκάρντεν εκτός έδρας σκοράρει 1.2 και δέχεται 1, τότε αμέσως-αμέσως τα σημεία που βγαίνουν είναι τα εξής: «2πλό ημίχρονο», «Χ τελικό», «2 Ημίχρ./ Χ Τελικό», «γκολ/γκολ» και «2-3 γκολ».

Αφήνω στη τύχη σας, το ποιο ή τα ποια, από τα παραπάνω πέντε σημεία θα προστεθούν στα δελτία σας! Ότι και να επιλέξετε… καλή τύχη!

Επικοινωνία
Facebook: Bet With Loxagos
E-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.