Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Καυτά» ματς και μία… βόμβα

«Καυτά» ματς και μία… βόμβα

Deportivo-La-CorunaΠροτελευταία αγωνιστική στη Σεγούντα, με το κίνητρο να παίζει… μπάλα σε κορυφή, πλέι οφ και παραμονή. Ας δούμε ορισμένα παιχνίδια που… καίνε, αλλά και μία πιθανή… βόμβα.

Αλαβές – Νουμάνθια: Μονόπλευρο το κίνητρο, «καίγεται» η γηπεδούχος, αλλά σε αυτή την απόδοση ο «άσος» δεν έχει αξία.

Η φιλοξενούμενη μετράει δύο ήττες στα τελευταία 16 παιχνίδια της εκτός έδρας, εάν το παίξει στα ίσια το ματς, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Λα Κορούνια – Χαέν: Η γηπεδούχος με ισοπαλία εξασφαλίζει την άνοδο στην Πριμέρα. Ο βαθμός θα… βολέψει και τη φιλοξενούμενη που δίνει μάχη για την παραμονή.

Αμφότερες έχουν έφεση στα «Χ» εντός – εκτός έδρας αντιστοίχως (9 η Λα Κορούνια, 7 η Χαέν), αξίζει ένα ποντάρισμα στην ισοπαλία.

Ρεάλ Β’ – Σαμπαντέλ: «Καίγονται» αμφότερες για το τρίποντο, δεν υπάρχει καμία λογική στον «άσο», καθώς η γηπεδούχος έχει μία νίκη στα τελευταία δέκα και ένα τρίποντο στα τελευταία έξι στη Μαδρίτη.

Δεν… βλέπεται εκτός έδρας η Σαμπαντέλ (3-4-13), αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί το άγχος των Μαδριλένων και να πάρει αποτέλεσμα που θα την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι των πλέι οφ.

Τενερίφη – Μούρθια: Αδιάφορη και σε κακή κατάσταση με 5 σερί ήττες η γηπεδούχος, φουλ κίνητρο και μία ήττα στα τελευταία εννέα η φιλοξενούμενη.

Χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει στο μέγιστο τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ. Θα πάμε στο «2» παρά το 3-5-13 στις 21 επισκέψεις της στο «Ελιόντορο».

Εϊμπαρ – Λούγκο: Αδιάφορο το ματς, αφού η γηπεδούχος έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην Πριμέρα και η φιλοξενούμενη την παραμονή της στη Σεγούντα. Θα κοντράρουμε την έδρα, επειδή είθισται στις φιέστες να σκάνε… βόμβες.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.