Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα «πονηρά» του κουπονιού…

Τα «πονηρά» του κουπονιού…

poniros1ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: Δεν… στέκει η απόδοση του «άσου» της ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ και σηκώνει «κόντρα» το ματς με τη ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ.

Από… πέρσι έχουμε να δούμε το «καλό πρόσωπο» των γηπεδούχων, βρίσκονται «υπό ανακατασκευή» (νέος προπονητής, έφυγαν αρκετοί παίκτες) και με δεδομένο ότι η Σπορτ εμφανίζεται «στιβαρή» στα εκτός έδρας παιχνίδια, ήτοι καλά οργανωμένη στην άμυνα, κοιτάμε με ενδιαφέρον το «Χ» του 3,15 και το «διπλό» του 3,40 (κωδ. 164).

ΦΑΒΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ; Γιατί; Ούτε νίκη έχει πανηγυρίσει, ο προπονητής της αρχίζει να βλέπει… εφιάλτες, η υπομονή του κόσμου της εξαντλήθηκε! Η ΓΚΟΪΑΣ που είναι σαφώς πιο ήρεμη έχει ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα. Εμείς «πάμε» στο «Χ» με απόδοση 3,15 (κωδ. 160).

ΣΤΗ Β’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ η ουραγός ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ υποδέχεται την ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ. Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι, «μετρούν» 7 σερί ήττες, ενώ έχουν σκοράρει μόλις μία φορά σε 8 αγωνιστικές!

Ο τεχνικός Λέμος άφησε «αιχμές» για αδιαφορία των παιχτών και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι… τεταμένο, παρά την απόλυση του πρώτου.

Αντίθετα η Μπραγκαντίνο δείχνει βελτιωμένη, παρά την ξαφνική αποχώρηση του τεχνικού Βέιγκα (Πορτουγκέσα) και την υπηρεσιακή λύση του Γκάσπαρ. Το «2» έχει απόδοση 2,15 στον κωδικό 165.

ΠΕΡΝΑΜΕ στο MLS. Το ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ταξιδεύει στο ΣΙΚΑΓΟ και θέλει να… τριτώσει το καλό, ώστε να μπει δυναμικά στη μάχη για τα πλέι οφ.

Κόντρα στη Φιλαδέλφεια «τρόμαξε» με την εμφάνιση του (άνετα 4-1), με τους Ντόνοβαντ και Κιν να πιάνουν υψηλή απόδοση! Το ΣΙΚΑΓΟ υστερεί σε σταθερότητα. Αμυντικά δεν… φημίζεται για την αξιοπιστία του, καθώς έχει δεχτεί γκολ σ’ όλα τα φετινά ματς.

Η παράδοση είναι εναντίον του (0-1-3 στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας), ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι απουσίες τριών βασικών παικτών. Παίζουμε το «διπλό» του Λος Αντζελες σε απόδοση 2,20 (κωδ.197).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.