Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ισορροπημένα παιχνίδια…

Ισορροπημένα παιχνίδια…

unnamedΚουράστηκα να ψάχνω… και γι αυτό άργησε η ανανέωση σήμερα, για ποιο λόγο γίνεται χαμός στην αγορά με τον άσο της Χάλμσταντ κόντρα στη Κάλμαρ! Τα αριθμητικά δεδομένα αλλά και τα ποιοτικά, οδηγούν στο διπλό, το οποίο μάλιστα στη τιμή που βρίσκεται, μπορεί να θεωρηθεί και ως «δώρο»!

Θα ισχυριστεί κάποιος που διάβασε το ρεπορτάζ του παιχνιδιού, ότι υπάρχουν απουσίες για τη Κάλμαρ. Οι απουσίες όμως αυτές, αν μπει κάποιος στη διαδικασία να ψάξει το ποιος απουσιάζει και τι έχει προσφέρει μέχρι τώρα, θα διαπιστώσει ότι μάλλον δε δικαιολογείται αυτή η τάση της αγοράς.

Από τα «κατεβατά» που πιθανόν διαβάσατε για τις απουσίες, να σας πληροφορήσω ότι μόλις δύο είναι σημαντικές κι απ’ αυτές, ο ένας (Θόρμπορνσον) απουσιάζει από τις 10 Μαΐου! Οι υπόλοιποι που εμφανίζονται στη λίστα, είτε δεν έχουν μέχρι τώρα παίξει καθόλου, είτε έχουν 1-3 συμμετοχές!

Προσωπικά θα κοντράρω μάζα και γηπεδούχους! Ως πιθανότερο σημείο βλέπω το «Χ» και μετά το «διπλό». Τον άσο της Χάλμσταντ… τον αφήνω στην άκρη!

Δύσκολα «βλέπω» να βγαίνει νικητής και στο άλλο ζευγάρι της Αλβένσκαν σήμερα. Η Μιάλμπι είναι αυτή που καίγεται για το τρίποντο, ωστόσο η αγωνιστική της εικόνα αλλά και η εντός έδρας βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι τώρα, δε με «ψήνει» για τον άσο.

Δεν πείθει και η Αντβίταμπρεγκ μακριά από το «Κόπαρβαλεν» φέτος, οπότε η λογική λέει ότι το παιχνίδι δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ Μικρού ρίσκου
ΜΙΑΛΜΠΙ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ… 1Χ Δ.Ε.
ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΚΑΛΜΑΡ… Χ2 Δ.Ε.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ Μεσαίου ρίσκου
ΜΙΑΛΜΠΙ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ… Χ ημίχρ.
ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΚΑΛΜΑΡ… Χ ημίχρ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ Με Ρίσκο
ΜΙΑΛΜΠΙ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ… Χ
ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΚΑΛΜΑΡ… Χ

Επικοινωνία
Facebook: Bet With Loxagos
E-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.