Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Ποιες… βουβουζέλες και πράσινα άλογα!

Ποιες… βουβουζέλες και πράσινα άλογα!

Brazilian_flagΩραίο Παγκόσμιο Κύπελλο βλέπουμε μέχρι στιγμής. Δεν το… λες «άκρως ποιοτικό», ωστόσο οι παίκτες μπαίνουν «φτιαγμένοι» στα γήπεδα. Να παίξουν μπάλα. Αυτό έχει εξήγηση και την… καταθέτουν οι ίδιοι οι «πρωταγωνιστές» στις δηλώσεις τους μετά το τέλος των αγώνων.

Τους αρέσει η ατμόσφαιρα. «Χρωματιστά» γήπεδα, με κόσμο που «παράγει»… μουσική και όχι τον ήχο της… βουβουζέλας! Ακόμη και ο «ουδέτερος» Βραζιλιάνος που πάει στο γήπεδο να «δει» ματς, ξέρει από… μπάλα, δεν τη «βλέπει» σαν… βόμβα!

Να το πάμε και παρακάτω: Σε 11 ματς από την πρεμιέρα έως το Αργεντινή – Βοσνία (2-1, ξημερώματα Κυριακής) «μετρήσαμε» 10 Over και 1 Under.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, το 2010 στο ανάλογο διάστημα, από τις 11 Ιουνίου έως τις τις 14 Ιουνίου και σε 11 αναμετρήσεις σημειώθηκαν… 10 Under και μόλις ένα Over (το 4-0 στο Γερμανία – Αυστραλία).

Αν μη τι άλλο «περίεργο» και το… ανέκδοτο με τις ισοπαλίες. Ούτε μία σε έντεκα ματς στη Βραζιλία, στο προηγούμενο Μουντιάλ στο ίδιο διάστημα είχαμε τέσσερις.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.