Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Το μόνο θετικό ο κόσμος…

Το μόνο θετικό ο κόσμος…

stock-footage-argentina-flagΓια την Αργεντινή, το μόνο θετικό, στην πρεμιέρα, ήταν ο κόσμος. «Κατέβασαν» λαό στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το «Μαρακανά» θύμισε… «Μονουμεντάλ» (έδρα της Ρίβερ Πλέιτ).

Δεν είναι… λίγο να νιώθεις σε «ξένη χώρα» ότι παίζεις σαν στο σπίτι σου. Ο Μαραντόνα μετά το 2-1 με τη Βοσνία είπε ότι «δεν μου άρεσε η ομάδα γιατί μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα» και έδωσε… συμβουλές στον Σαμπέγια.

Να κρατήσει τον Γκάγκο στην 11άδα επειδή βοήθησε την καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και να ξεκινήσει βασικό τον Ιγουαΐν γιατί μαζί του φάνηκε ότι ο Μέσι απέδωσε καλύτερα, αποκτώντας «στήριγμα».

Λογικά ο Σαμπέγια στο ματς με το Ιράν θα ξεκινήσει με την ενδεκάδα που τελείωσε το παιχνίδι με τους Βόσνιους. Όχι επειδή το είπε ο Μαραντόνα.

Οι περισσότεροι διεθνείς στις δηλώσεις τους, εμμέσως πλην σαφώς, «άδειασαν» τον ομοσπονδιακό τεχνικό επειδή στην «άμυνα με τους… 5 η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο».

Στις εθνικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής και δη σε Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη η… άποψη των διεθνών «μετράει». Πολύ!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

318. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΧΙΛΗ   Χ  (4,35)

319. ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΚΡΟΑΤΙΑ 2 (1,50)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.