Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με Πορτογαλία και «όβερ»

Με Πορτογαλία και «όβερ»

3854354Ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη φάση του Μουντιάλ, με τα παιχνίδια του 7ου και του 8ου ομίλου και αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε το ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ των «16» της διοργάνωσης.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για το «Χ» στο ΗΠΑ-Γερμανία. Αυτό κυρίως γιατί, με την ισοπαλία προκρίνονται και οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση, ανεξάρτητα το τι αποτέλεσμα θα έρθει στο άλλο παιχνίδι. Οι τιμές στην ισοπαλία, έχουν κυριολεκτικά κατρακυλήσει στους περισσότερους Μπουκ, με τον ΟΠΑΠ πάντως, παρέα με δυο-τρεις άλλες εταιρίες (σκανδιναβικές), να ρίχνουν το «διπλό» και να ανεβάζουν τη τιμή της ισοπαλίας.

Στο άλλο παιχνίδι, Πορτογάλοι και Γκανέζοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Μανέ Γκαρίντσα» με στόχο τη νίκη η οποία θα πρέπει αυτή να συνοδευτεί και με πολλά γκολ, ούτως ώστε αν η Γερμανία κερδίσει την ΗΠΑ, ο νικητής του Γκάνα-Πορτογαλία να πάρει τη πρόκριση.

Η ομάδα του Ρονάλντο θα κυνηγήσει το «θαύμα», αφού θα πρέπει να καλύψει διαφορά πέντε γκολ από την ΗΠΑ. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κερδίσει με ένα πχ. 5-0, αφού της φτάνει και μία νίκη με πχ 3-0, αρκεί στο άλλο ματς η ΗΠΑ να χάσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά!

Τα σενάρια πολλά και το μόνο σίγουρο είναι θα δουλέψει πολύ το «ραδιοφωνάκι» στους πάγκους των ομάδων! Το ενδεχόμενο πάντως να δούμε πολύ μεγάλο σκορ στο «Μανέ Γκαρίντσα» (όβερ 3.5) συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες στα «μάτια» μου. Όσον αφορά το σημείο νίκης, εκτιμώ ότι η Πορτογαλία θα πάρει τη νίκη απέναντι στους «βρωμιάρηδες» οι οποίοι, όπως αποκαλύφθηκε, το μόνο που συνήθως σκέφτονται είναι το πώς θα στήσουν ένα ματς!
Επικοινωνία
Facebook: Bet With Loxagos
E-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.