Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Δάγκωμα με απόδοση… «175»!

Δάγκωμα με απόδοση… «175»!

suarezΑπόδοση «175» σε ένα γεγονός. Οσο εκτιμούν οι μπουκ να φθάσει τα επόμενα 5 χρόνια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μια ελληνική ομάδα.

Στο «175» και η απόδοση του δαγκώματος του Λουίς Σουάρες. «Κανίβαλο ή Δράκουλα» τον αποκαλούν τα ΜΜΕ αλλά για τους… νικητές του στοιχήματος δεν έχει σημασία.

Κάποια παιδιά πληρώθηκαν, καθώς είχαν την έμπνευση να ποντάρουν στο τρίτο δάγκωμα. Ηξεραν κάτι;

Ή μήπως είχαν μελετήσει εκ βάθος τον ιατρικό φάκελο του παίκτη της Λίβερπουλ.

Ο Λουίς φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να προβεί σε κινήσεις άγριας επιθετικότητας, θυμίζοντας τα ανήμερα ζώα της ζούγκλας. Τέτοιες κινήσεις σε βάζουν σε βαθιά σκέψη.

Σαν να είχε δίκιο ο Δαρβίνος, ο εμπνευστής της θεωρίας της εξέλιξης. Μάλλον οι “προστάτες” του αθλήματος θα τον τιμωρήσουν, θα χάσει το υπόλοιπο Μουντιάλ, τιμωρώντας ομάδα, οπαδούς, αλλά προπαντός τον εαυτό του.

Ο Λουίς Σουάρες κατάφερε σε τρία χρόνια να ξεχάσει ο κόσμος το περίφημο δάγκωμα του Μάικ Τάιζον στον Εβάντερ Χόλιφιλντ του 1996. Αν τρεις ενδείξεις πιστοποιηθούν μια απόδειξη, τρία δαγκώματα πιστοποιούν την καταγωγή. Το 2010 δάγκωσε στο λαιμό τον Οτμάν Μπακάλ της Αϊντχόφεν.

Η τιμωρία 7 αγωνιστικών, δεν διόρθωσε την κατάσταση. Αλλαξε φανέλα του Αγιαξ με τη Λίβερπουλ, αλλά το βίτσιο έμεινε. Θύμα της σειράς ο Σέρβος, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι. Το νέο δάγκωμα κόστισε 10 αγωνιστικές (χάρη στη μαρτυρία της τηλεοπτικής κάμερας) στον Πιστολέρο που έγινε Hannibal Lecter.

Ο Ουρουγουανός ζήτησε δημόσια συγνώμη, κίνηση που έπεισε τον Ιβάνοβιτς να μην προβεί σε μήνυση. Ωστόσο τα βρετανικά ταμπλόιντ τον έλουσαν με όλα τα υπαρκτά και ανύπαρκτα επίθετα. Το τελευταίο κτύπημα, προβλημάτισε οπαδούς, ιθύνοντες και επιστήμονες. Στην ιστορία της μπάλας έχουν παρατηρηθεί από τις πιο παράξενες αντιδράσεις παικτών.

Από το γρατσούνισμα, στο τράβηγμα του αυτιού, από το δάκτυλο στο μάτι του Μουρίνιο στο μάτι του συχωρεμένου Βιγιανόβα, στο πιάσιμο των γεννητικών οργάνων από το “τέρας” Βίνι Τζόουνς. Ευτυχώς που οι παίκτες περνούν κάθε χρόνο από ιατρικές εξετάσεις, αλλιώς η ο Λουίς Σουάρες θα ήταν υποχρεωμένος να περάσει από εμβολιασμό.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

103 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΕΛΣΙΝΚΙ 1 (4,15)
112 ΜΠΡΑΝ – ΡΑΝΧΑΪΜ 2 (3,45)
114 ΚΟΡΚ – ΛΙΜΕΡΙΚ Χ2  (3,40/4,00)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.