Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με Βραζιλία και Ουρουγουάη

Με Βραζιλία και Ουρουγουάη

Brazil v Mexico: Group A - FIFA Confederations Cup Brazil 2013Φτάσαμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ. Από εδώ και στο εξής όλα τα ματς είναι «ζωής και θανάτου»…

Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» η «οικοδέσποινα» Βραζιλία θα αντιμετωπίσει νωρίς το απόγευμα την εθνική ομάδα της Χιλής. Η «σελεσάο» είναι υποχρεωμένη να κερδίσει και η αλήθεια είναι ότι είναι το φαβορί, ωστόσο οι αποδόσεις που κυκλοφορούν δε λένε όλη την αλήθεια, αφού η ομάδα του Σκολάρι, δεν εντυπωσίασε μέχρι στιγμής!

Οι «φιλοξενούμενοι» θα παραταχθούν χωρίς άγχος, καθώς η παρουσία τους και μόνο στη φάση των «16», αφήνοντας μάλιστα εκτός της Ισπανία, αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία για το συγκρότημα του Χόρχε Σαμπάολι.

Σημαντικά προβλήματα για τους δύο προπονητές δεν υπάρχουν, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στις τελευταίες 11 φορές που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες (φιλικά και επίσημα ματς), η Βραζιλία δεν έχασε ποτέ (9 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Στοιχηματικά, αν και η τιμή είναι οριακά αποδεκτή, θα ποντάρω στη Βραζιλία. Θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η Βραζιλία θα περάσει. Ελπίζω να γίνει μέσα στο 90λεπτο! Πολύ πιθανόν το ενδεχόμενο να δούμε και πολλά γκολ στο «Μινεράο»…

Στο βραδινό παιχνίδι πολύ χρήμα έχει πάρει μέχρι στιγμής το άντερ 2.5 γκολ! Η Ουρουγουάη έπαιξε πρόσφατα ένα παρόμοιο παιχνίδι (ο θάνατός σου, η ζωή μου) κόντρα στην Ιταλία, όπου αν και ήθελε μόνο τη νίκη, έπαιξε με υπομονή …προσέχοντας πρώτα τα νώτα της!

Η Κολομβία από την άλλη, μπορεί μέχρι τώρα να έχει μόνο όβερ στα τρία παιχνίδια της, ωστόσο στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν τη περιμένω να ρισκάρει ιδιαίτερα! Προσωπικά, άντερ 2.5 γκολ, δύσκολα μπορώ να προσθέσω στο δελτίο μου. Πόσο μάλλον τώρα που η τιμή του, είναι πολύ χαμηλά…

Τι θα κρατήσω από το «Μαρακανά»; Το διπλό! Κι αυτό όχι γιατί υποτιμώ τη Κολομβία, αλλά γιατί δε θεωρώ ότι υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων! Πιστεύω ότι οι τιμές διαμορφώθηκαν έτσι επειδή δεν θα παίξει ο σκύλος ο Σουάρες. Όχι δε βάζω εισαγωγικά στη λέξη… σκύλος! Παίζω «διπλό» στο 4.00… κι ας το χάσω!

Επικοινωνία
Facebook: Bet With Loxagos
E-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.