Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Καλύτερα να μασάς…

Καλύτερα να μασάς…

Πως το έλεγε η διαφήμιση; «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Φούλβιο Κολοβάτι, ο οποίος έγινε… ρόμπα εις διπλούν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία, στον οποίο και εκτελούσε χρέη σχολιαστή.

Το κακό ξεκίνησε νωρίς για τον άλλοτε διεθνή άσο της Ιταλίας, ο οποίος είπε στον «αέρα» ότι «η Ελλάδα είναι σκ…», χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι εκείνη τη στιγμή ακουγόταν.

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού ακολούθησε ακόμη πιο χοντρό λάθος στον «αέρα». Ο βασικός σχολιαστής της αναμέτρησης Μάρκο Λολομπριτζίντα, μετά από χαμένη ευκαιρία του Τζαγκόεφ βρήκε την ευκαιρία να διηγηθεί μια τραγική ιστορία από τα παιδικά χρόνια του διεθνούς Ρώσου επιθετικού. Ο Λολομπριτζίντα ανέφερε: «Ο Τζαγκόεβ γεννήθηκε στο Μπεσλάν που όλοι το θυμούνται κυρίως για την τραγωδία που συνέβη το 2004, όταν μία ομάδα από Τσετσένους αυτονομιστές σκότωσαν στο εσωτερικό ενός σχολείου πάνω από 300 άτομα, εκ των οποίων τα 186 ήταν παιδιά. Ο Τζαγκόεβ πήγαινε σε ένα γειτονικό σχολείο, σώθηκε από τύχη, επειδή οι αυτονομιστές αποφάσισαν να επιτεθούν σε ένα άλλο σχολείο». Μόλις σταμάτησε να μιλάει ο Λολομπριτζίντα, ο Κολοβάτι ξεστόμισε το… επικό: «Μία ιστορία πολύ όμορφη…». Κι εις ανώτερα μεγάλε!

Στείλτο :

tags:

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.