Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Εμπνεύσεις…

Εμπνεύσεις…

brazil-worldcupΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ του Νεϊμάρ προκάλεσε… νέα ψυχολογικά προβλήματα στη «σελεσάο».

Μόνο και μόνο η εικόνα (του) να δακρύζει, κάνοντας… διάγγελμα στον βραζιλιάνικο λαό, συγκλόνισε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο τεχνικός της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα «επιστρατεύσει» και πάλι ψυχολόγους, παραμονές της αναμέτρησης με τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ενώ σε επίπεδο τακτικής στην τελευταία ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε πάλι πάθος και δύναμη (σ.σ. όπως και με την Κολομβία).

Από την άλλη ο Λεβ έχει όλους τους βασικούς διαθέσιμους. Και… πονοκεφαλιάζει μόνο για τη διάταξη της 11άδας (αν θα παίξει δηλαδή πάλι ως δεξί ματς ο Λαμ…), ενώ δεν δείχνει να ανησυχεί για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της «σελεσάο» στο Μπέλο Οριζόντε, αφού οι πάντες παραδέχονται ότι ο κόσμος… πρεσάρει περισσότερο τους Βραζιλιάνους διεθνείς παρά τους… φιλοξενούμενους – αντιπάλους. Κοιτάμε το «2» με απόδοση 2,65 στον κωδικό 300 του κουπονιού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με… έμπνευση, την οποία, όμως, θα προσπαθήσουμε να στοιχειοθετήσουμε.

Στο ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ, θα ποντάρουμε για σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος τους ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΟΥΙΖ (με απόδοση 6,50), ΟΣΚΑΡ (με απόδοση 4,00).

Τονίζουμε και πάλι ότι η απουσία του Νεϊμάρ αφαιρεί «δύναμη» από τη «γραμμή κρούσης» της «σελεσάο», ενώ πλέον είναι δεδομένο ότι ο Φρεντ που παίζει στην κορυφή της επίθεσης δεν δείχνει ικανός, δεν έχει «άστρο», για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός Μουντιάλ.

«Οδηγός» μας το τελευταίο ματς της Βραζιλίας (2-1 με Κολομβία), όταν «δίχτυα» βρήκαν δύο αμυντικοί, ενώ όσον αφορά στον Οσκαρ, ελλείψει Νεϊμάρ αναμένεται να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες…

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.