Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > 2 εκατ. κόσμου είδαν την Εθνική στην ΕΤ1!

2 εκατ. κόσμου είδαν την Εθνική στην ΕΤ1!

@ Κυκλοφόρησε σήμερα το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «SPORTSFAN». Στην τιμή του 1,5 ευρώ και μέσα στις 84 πολυτελείς σελίδες του, φιλοξενεί και πάλι πλούσια θεματολογία από όλα τα σπορ. Μεταξύ άλλων έχει συνέντευξη των Αλέξανδρου Νικολαΐδη και Αρη Γρηγοριάδη, την πορεία που έχει χαράξει στην καριέρα του ο Κώστας Κατσουράνης, τα λόγια… πίστης του Κώστα Μανωλά προς την ΑΕΚ και τις μεθόδους ψυχολογικής προετοιμασίας που έχει εφαρμόσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στις προηγούμενες ομάδες του.

@ Όπως είναι λογικό, το χθεσινό ματς Γερμανίας – Ελλάδας έφερε φοβερή τηλεθέαση στην ΕΤ1! Από τις 21:00, οι Έλληνες άρχισαν να συντονίζονται και, το αποκορύφωμα, ήρθε όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού τηλεθέαση έφτασε το 63,8% και αφήνοντας όλα τα άλλα κανάλια -εκτός του MEGA- σε μονοψήφια ποσοστά!

@ Λίγο αργότερα, τα «μηχανάκια» της Nielsen κατέγραψαν 64,1% (στις 23:15) όταν η Γερμανία είχε -ακόμα ένα- εκρηκτικό τέταρτο, μέσα στο οποίο πέτυχε το τρία γκολ. Το τέταρτο 23:00-23:15 στο κοινό 15-44 σημείωσε τηλεθέαση 74,5%! Συνολικά ο αγώνας σημείωσε ποσοστό 59,6%, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι η τηλεθέαση κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων του ημιχρόνου έπεσε στο… 50,8%! Στο κοινό 15-44 έδωσε τηλεθέαση στην Εθνική ομάδα της τάξης του… 69,4% !

@ Το υψηλότερο ποσοστό καταγράφηκε μετά την ισοφάριση του Γιώργου Σαμαρά και μέχρι το τρίτο γκολ των Γερμανών: 25% του πληθυσμού με 80% τηλεμερίδιο, ήτοι 2,6 εκατ. τηλεθεατές! Η μέση τηλεθέαση είχε πάνω από 2 εκατ. κόσμου, αν αναμονή βεβαίως και τον επισήμων αριθμών από τη Nielsen, τη Δευτέρα.

@ Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και η εκπομπή «EUROLAND!» με καλεσμένους τους Βασίλη Τσιάρτα και Σπύρο Λιβαθηνό, φτάνοντας ως και το 20%.

@ Το EURO 2012 συνεχίζεται στην ΕΡΤ. Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 21:45 η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στον τέταρτο και τελευταίο προημιτελικό της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου σε περιγραφή Γιώργου Τραπεζανίδη.

@ Η εκπομπή «EUROLAND!» στις 21:00, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα στις 23.45 με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα μεταφέρει στους ‘Έλληνες φιλάθλους το κλίμα της αναμέτρησης. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Μούτα και Κώστα Κωνσταντινίδη – που έχουν παίξει στο γερμανικό πρωτάθλημα – θα σχολιάσουν τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στους Γερμανούς, αλλά και την αναμέτρηση που προηγήθηκε.

@ Οι αγώνες και οι εκπομπές για το EURO 2012 μεταδίδονται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το κανάλι ERT HD, ραδιοφωνικά από τη συχνότητα της ΕΡΑ Σπορ, καθώς και διαδικτυακά (για τους εντός Ελλάδος χρήστες), από την υπηρεσία WebTV στο ert.gr.

@ Στο πνεύμα του EURO η Βιβή Δρακά, χθες βγήκε στο δελτίο στη ΝΕΤ και στην Πηνελόπη Γαβρά με βαμμένο το ένα μάγουλο στα… γαλανόλευκα.

@ Τα δίκια που έχει η NOVA αναφορικά με την πρόθεσή της για «κούρεμα» στο συμβόλαιο με τη Σούπερ Λίγκα και τους λανθασμένους χειρισμούς της τελευταίας, σε άρθρο του υπογράφοντα, εδώ.

@ Ο επικεφαλής του εγχειρήματος λαϊκής βάσης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, θα είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της τηλεοπτικής «Δίκης στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 23:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ερωτήματα θα του θέσουν ο παρουσιαστής της εκπομπής και οι δημοσιογράφοι Νίκος Καραγιαννίδης, Βασίλης Βέργης και Νίκος Παγκάκης. Στο studio θα βρίσκεται και ο στατιστικολόγος Κώστας Γαλάνης, που θα αναλύσει τον αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας.

@ Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζεται με τον όγδοο αγώνα της χρονιάς, το Grand Prix Ευρώπης. Καλύτερο από ποτέ, χαρακτήρισε ο Πήτερ Σάουμπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας, το φετινό πρωτάθλημα: με επτά διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες, η μάχη για τον τίτλο είναι απρόβλεπτη και συναρπαστική. Στο «F1 Countdown» (Κυριακή στις 14:00 στον ALPHA) πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Νικόλα Τομπάζη αλλά και τη συνάντηση των Σουμάχερ – Ρόσμπεργκ με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, οδηγεί στο Άμστερνταμ το νέο υβριδικό Toyota Υaris. Το Grand Prix μεταδίδεται στις 15:00.

@ Την Παρασκευή 29/6 στις 00:15 ο ALPHA θα μεταδώσει, σε επανάληψη φυσικά, τα «ΒΡΑΒΕΙΑ NOVA SUPERLEAGUE 2012». Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Μπέτυ Μαγγίρα και Γιάννης Καραλής.

@ Παρά τους δύσκολους καιρούς, η σχέση του Ελληνα με το αυτοκίνητό του παραμένει ερωτική. Και μπορεί στον ΣΚΑΪ να ναυάγησε η προοπτική να εντάξει στο πρόγραμμά του μια εκπομπή αυτοκινήτου, ωστόσο σε άλλα κανάλια βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με την αυτοκίνηση. Έτσι, για εκπομπή αυτοκινήτου θετική προοπτική υπάρχει τόσο στη WebTV του ΑΝΤ1, που αυτό τον καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις για να προβάλει συγκεκριμένο concept και μάλιστα, σχετικά σύντομα, όσο και στο STAR, που θέλει μεν κάτι για το αυτοκίνητο, αλλά με πιο lifestyle άποψη.

@ Χθες στο δελτίο του ANT1 έδωσαν στην ενδεκάδα της εθνικής τον Κυργιάκο. Τον… Σωτήρη!

@ Μπορεί να μας έχει συνηθίσει στις δημοσιογραφικές επιτυχίες, όμως με τα αθλητικά η Όλγα Τρέμη φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Έτσι, χθες στο MEGA είπε κάποια στιγμή ότι θυμάται την Άγκκελα Μέρκελ να πανηγυρίζει μπροστά στον Ντέιβιντ Κάμερον την νίκη της Μπάγερν επί της Τσέλσι στον τελικό του Champions League. Για την ιστορία, το τρόπαιο κατέκτησε η Τσέλσι!

@ «Ιστανμπουλ» και όχι «Κωνσταντινούπολη» αποκάλεσε την πάλαι ποτέ βασιλεύουσα σε ανταπόκρισή της από τη Μαδρίτη η Δώρα Μακρή, στη σημερινή (για άλλη μια φορά εξαιρετική) εκπομπή «Ανταποκριτές» στη ΝΕΤ. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει…

@ Η «Μηχανή του Χρόνου» την Κυριακή 24/6 στις 17:00 στη ΝΕΤ με τον Χρήστο Βασιλόπουλο παρουσιάζει την ιστορία των εργατικών διεκδικήσεων και του οκταώρου στην Ελλάδα από τα τέλη του 19ου αιώνα έως και το οικονομικό Κραχ του 1929. Χαρακτηριστικό είναι ότι τότε δεν υπήρχε ωράριο και μαρτυρίες πληροφορούν ότι κάποια αφεντικά γύριζαν επίτηδες πίσω το ρολόι προκειμένου να αναγκάζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν περισσότερο! Η Κυριακή δεν ήταν αργία και χρειάστηκαν πολλοί αγώνες για να καθιερωθεί. Τελικά αναγνωρίσθηκε ως αργία, όχι για το καλό των εργατών, αλλά για θρησκευτικούς λόγους. Το ημερομίσθιο έφθανε για τρόφιμα δεύτερης διαλογής, όπως ήταν τα μπαγιάτικα, με τα οποία αναγκάζονταν να συντηρούνται οι εργαζόμενοι.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για τα media εδώ.

Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.