Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Από ημίχρονο η Γκέτεμποργκ

Από ημίχρονο η Γκέτεμποργκ

VibeΔυναμική ήταν η επιστροφή της στήλης στο pontarisma.gr μετά από απουσία ενός και βάλε μήνα! Και τα έξι σημεία που δόθηκαν χθες, επαληθεύτηκαν, οδηγώντας στο ταμείο όλους όσους «ακολούθησαν»…

Για σήμερα Κυριακή, το στοιχηματικό μου ενδιαφέρον θα παραμείνει στη Σουηδία, εκεί όπου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής έχουμε πέντε αναμετρήσεις. Το παιχνίδι που έχει πάρει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο τζίρο (ξημερώματα Κυριακής), είναι το Φάλκενμπεργκ – Αίκ Στοκχόλμης, με το διπλό να συγκεντρώνει σχεδόν το 65% των χρημάτων πάνω του!

Δικαιολογημένη η κίνηση της αγοράς, καθώς το συγκρότημα του Αντρέας Αλμ, διαθέτει ποιοτικότερο υλικό από τους γηπεδούχους. Στόχος της Αίκ είναι το πρωτάθλημα και με ενδεχόμενη σημερινή νίκη, πλησιάζει στο πόντο τη πρωτοπόρο και βασική συνδιεκδικήτρια του τίτλου, Μάλμε.

Η Αίκ μετράει εννιά σερί αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και αν δεν είχε την Πέμπτη τον επαναληπτικό με τη Λίνφιλντ, το διπλό σήμερα θα ήταν για «χοντρό» παιχνίδι! Δεν απορρίπτω το «διπλό», απλά το βάζω σε δευτερεύον δελτίο! Το σημείο το οποίο λογικά εύκολα πληρώνει εδώ, βάση της αγωνιστικής συμπεριφοράς των δύο ομάδων, είναι το όβερ 2.5 γκολ.

Στο Γκέτεμποργκ – Μιάλμπι υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Λαρς Γιάκομπσον είναι τραγική εκτός έδρας και η Γκέτεμποργκ είναι σε θέση να «βγάλει» τον άσο …από νωρίς!

Παιχνίδι έξι βαθμών το Έρεμπρο – Χέλσινμποργκ. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο τη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και ευτυχώς γι’ αυτούς υπάρχουν χειρότερες ομάδες. Η ισοπαλία σήμερα δε θα «χαλάσει» κανέναν πιστεύω…

Τέλος, πολλά γκολ «βλέπω» στο Αντβίταμπεργκ – Μπρομαποϊκάρνα. Πολύς κόσμος «πηγαίνει» στον άσο εδώ, αγνοώντας το γεγονός ότι η Αντβίταμπεργκ έχει να κερδίσει εδώ και δύο μήνες, ενώ οι παίκτες του Μπίλμπορν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος όπου έχουν σκοράρει 10 γκολ σε πέντε παιχνίδια!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
176. Γκέτεμποργκ – Μιάλμπι 1/1
176. Γκέτεμποργκ – Μιάλμπι όβερ 2.5
177. Φάλκενμπεργκ – Αίκ όβερ 2.5
182. Αντβίταμπεγκ – Μπρομαποϊκάρνα όβερ 2.5
183. Έρεμπρο –Χέλσινμποργκ Χ
Αφήνω τη χημεία των παραπάνω σημείων… στη τύχη σας!

Στείλτο :

2 σχόλια to “Από ημίχρονο η Γκέτεμποργκ”

  1. Ο/Η erotas λέει:

    μπραβο λοχαγε ξανα το ΑΠΟΛΥΤΟ!

  2. Ο/Η Δικτυο Συνεργατων λέει:

    xoris salio kai simera o loxagos! Bravo re Babino…