Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Για το 12/12…

Για το 12/12…

AllsvΤους ξεφτιλίσαμε και χθες με τη Σουηδία! Όλα τα σημεία πλήρωσαν! Συνολικά από το Σάββατο δόθηκαν 11 επιλογές και όλες οδηγήθηκαν στο ταμείο!

Απόψε ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Αλβένσκαν και φυσικά στόχος της στήλης είναι, όπως λέει και ο τίτλος…είναι το απόλυτο! Για να ήμαστε όμως ρεαλιστές, οι πιθανότητες δεν είναι μαζί μας σήμερα!

Έχω βάλει στο μάτι τον άσο της Τζουργκάρντεν από το Σάββατο και όπως βλέπω από τη κίνηση της αγοράς, μάλλον αν τον αγόραζα τότε, σήμερα θα μπορούσα πουλώντας τον, να βγάλω κέρδος λίγες ώρες πριν καν αρχίσει το παιχνίδι!

Στη Στοκχόλμη ετοιμάζονται για πάρτι! Οι εκτιμήσεις λένε ότι απόψε στην «Tele 2 Arena» θα βρίσκονται πάνω από 20.000 φίλοι της Τζουργκάρντεν, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Πέλε Όλσον να επιστρέψει στις νίκες εντός έδρας!

Η Χάκεν στα νούμερα όμως είναι καλύτερη, αφού τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης «λένε» ότι δεν υπάρχει «άσος». Η ανάλυση των ίδιων δεδομένων «δείχνουν» και γκολ/γκολ, το οποίο μάλιστα συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες επαλήθευσης!

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις εκτός έδρας στη Σουηδία ενώ την ίδια στιγμή η Τζουργκάρντεν βρίσκεται στο γκρουπάκι με τις χειρότερες επιθετικά ομάδες στην Αλσβένσκαν. Προσέξτε όμως… η Χάκεν έχασε τον Ελ Καμπίρ (πήρε μεταγραφή), ο οποίος ήταν-και είναι ακόμα- ο πρώτος σκόρερ της.

Η Χάκεν από τον Νοέμβριο του ΄13, δέχεται γκολ συνεχώς εκτός έδρας! Στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της, η ομάδα του Γκέραρντσον προβλημάτισε επιθετικά καθώς σκόραρε μόλις μία φορά (1-1 με Φάλκενμπεργκ).

Επιθετικά προβλήματα δείχνει να έχει και η Τζουργκάρντεν. Μη σας ξεγελάει αυτό το 3-5 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Νόρκεπινγκ. Η ομάδα του Όλσον μετράει τρία σερί άντερ εντός έδρας, με τα δύο απ’ αυτά να είναι και 0-0!

Στοιχηματικά και για το …απόλυτο από τη Σουηδία αυτή την αγωνιστική, θα επιλέξω να βάλω στο δελτίο μου το άντερ 2.5 γκολ. Να σημειώσω εδώ ότι το άντερ είναι ένα σημείο που πάρα πολύ δύσκολα το επιλέγω. Τα δάκτυλα του ενός χεριού φτάνουν και περισσεύουν για να μετρήσω το πόσες φορές έχω προτείνει-παίξει το συγκεκριμένο σημείο φέτος! Συνήθως τέτοιους αγώνες τους προσπερνάω και πάω παρακάτω! Τώρα, λόγω έλλειψης παιχνιδιών, είμαι υποχρεωμένος να σταθώ…

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.