Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Vamos!!!

Vamos!!!

 Μακράν η χειρότερη μέρα η χθεσινή για τη στήλη από την ημέρα που «βγήκε» στον… αέρα το «Ποντάρισμα»!

Χάλια. Πολύ κακή η Εθνική μας με τη Γερμανία, δεν «πέρασε» ο «άσος» της Νιούελς (0-0 με τη Λανούς), ούτε το «διπλό» της Αβάι (1-1 με την Γκουαρατινγκουέτα).

Από τα σημερινά ματς τσέκαρα δύο επιλογές: τον «άσο» της Βάσκο και το «διπλό» της Βελέζ.

Τώρα όσον αφορά στον αυριανό (Κυριακή)… πόλεμο της Αργεντινής, με τα επτά παιχνίδια «φωτιά», από τώρα παίζουμε το «Χ» στο Ουνιόν – Εστουδιάντες καθώς εκτός απρόοπτου η απόδοση θα… κατρακυλήσει!

Για το ίδιο παιχνίδι, καλή επιλογή είναι και το «Χ ημίχρονο»… Θα τα πούμε αναλυτικά αύριο για όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Κλαουσούρα. Πάμε (Vamos!!!) για την αντεπίθεση…

Για να δούμε αναλυτικά, ένα προς ένα τα παιχνίδια σε Αργεντινή και Α’ Βραζιλίας.

222. ΒΑΣΚΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Πολύ καλή η Βάσκο, ιδανικό και το κλίμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ζουνίνιο Περναμπουκάνο. Η Κρουζέιρο βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας αλλά το ποδόσφαιρό της δεν με πείθει.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 1 (1,70)

223. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

«Περίεργο» το ντέρμπι του Σάο Πάολο. Στη δύναμη θα στηριχθεί η Πορτουγκέσα, με… κομμένα τα φτερά η Σάο Πάολο μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου και χωρίς τον Λουίς Φαμπιάνο (ε./3 γκολ). Δεν μου αρέσει η επιλογή του Under, σήμερα, όμως θα ρισκάρω.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Under (1,55)

227. ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

«Φτιαγμένοι» οι οπαδοί της Ατλέτικο Μινέιρο θα γεμίσουν το «Ιντεπεντένσια» αφού θα δουν από… κοντά για πρώτη φορά τον Ροναλντίνιο. Πάντως η τιμή του «άσου» (1,35) θυμίζει… αποδόσεις Μπαρτσελόνα και δεν τον αγγίζουμε όταν πρόκειται για πρωτάθλημα Βραζιλίας και με φιλοξενούμενη νεοφώτιστη ομάδα που έρχεται από 2 σερί νίκες. Καλύτερα να παίξουμε 2-3 ΓΚΟΛ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2-3 ΓΚΟΛ (1,80)

225. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ. – ΒΕΛΕΖ

Βαθμολογικά αδιάφορο το ματς, αλλά θα ρισκάρω με το «2». Προέκυψαν πολλά αγωνιστικά προβλήτα στη Ρασίνγκ και δεν… βλέπω πως μπορεί να αντισταθεί απέναντι στην ποιοτικότερη Βελέζ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2 (2,30)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.