Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Βλέπουν την ομάδα τους και κάνουν… βουτιές!

Βλέπουν την ομάδα τους και κάνουν… βουτιές!

diamondbacksΑθόρυβη είναι η παρουσία των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, συγκεκριμένα στον κόσμο του αμερικανικού ποδοσφαίρου, κοινώς «φούτμπολ».

Ωστόσο, κατάφεραν να προσελκύσουν το φως των προβολέων, λόγω μιας προσθήκης που έγινε στο γήπεδό τους, στο πλαίσιο μιας γενικότερης ανακατασκευής, η οποία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι θεατές θα παρακολουθούν το άθλημα.

Η κατασκευή μιας πισίνας μέσα στο «Εβερμπανκ Φιλντ» της Φλόριντα δίνει την ευκαιρία στους φίλους των Τζάγκουαρς να κάνουν τη βουτιά τους και συγχρόνως να παρακολουθούν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.

Το αντίτιμο για αυτή την πρωτοποριακή παροχή είναι 187 ευρώ ανά παιχνίδι, μια τιμή που περιλαμβάνει φαγητό και ποτό, την ίδια ώρα που το πιο φτηνό εισιτήριο για ένα παιχνίδι είναι 30 ευρώ και το πιο ακριβό κοστίζει 242 ευρώ.

Ποιος το σκέφτηκε αυτό; Εκείνος ο συμπαθής τύπος με το μουστάκι και το μαλλί άλα Φελαϊνί, ο οποίος κατέχει επίσης το πλειοψηφικό πακέτο της αγγλικής Φούλαμ και ακούει στο όνομα Σαχίντ Καν.

Ο 64χρονος Πακιστανός επιχειρηματίας αλλάζει τα δεδομένα, και είναι έτοιμος ώστε η ιδέα του να «σπάσει» τα σύνορα του φούτμπολ, προσεγγίζοντας το ποδόσφαιρο.

Ηδη στο «Εβερμπανκ Φιλντ» αγωνίστηκαν σε φιλικό η Φούλαμ με την Ουάσινγκτον (3-0 οι Αγγλοι), και έπεσε στο τραπέζι να γίνει κάτι ανάλογο στο «Κρέιβεν Κότατζ» του Λονδίνου, όπου και εδρεύουν οι «κότατζερς».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.