Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πήρε Σισίνιο η Ρεσίφε

Πήρε Σισίνιο η Ρεσίφε

Στη Σπορτ Ρεσίφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σισίνιο. Ο πρώην ακραίος αμυντικός των Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην ομάδα του Περναμπούκο και υποστήριξε ότι ήρθε στον σύλλογο για να τον βοηθήσει να φτάσει ψηλά.

«Η Ρεσίφε είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία», υποστήριξε ο 31χρονος μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα και συνέχισε: «Δεν μπορώ να είμαι εδώ και να λέω πως σκέφτομαι να φύγω για άλλη ομάδα. Είμαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Βραζιλίας, κάτι που αποδεικνύεται και από τους τίτλους του. Πρόσφατα η Ρεσίφε κατέκτησε το κύπελλο και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην κορυφή. Να είστε σίγουροι ότι θα παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις ως το τέλος».

Στην παρουσίασή του ο Σισίνιο ρωτήθηκε για το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ, κατά τη διάρκεια που έπαιζε στη Ρόμα, ωστόσο ο ίδιος είπε ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και έχει πράγματα να αποδείξει. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είχα αυτό το πρόβλημα για δύο μήνες. Τώρα έχω συνέλθει, ευτυχώς, χάρη στην πολύ σημαντική βοήθεια της γυναίκας μου. Έχω νέα ζωή τώρα. Θέλω να δείξω ότι ο Σισίνιο ήρθε στη Ρεσίφε έχοντας μόνο στο μυαλό του να παίξει. Πρώτος μου στόχος είναι να κερδίσω μία θέση στην αρχική ενδεκάδα της νέας μου ομάδας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

 

Στείλτο :

tags:

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.