Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ισοπαλίες και γκολ…

Ισοπαλίες και γκολ…

imagesρΜε τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 26η αγωνιστική στη Σουηδία. Κανένα απ’ αυτά τα ματς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «αδιάφορο» αφού όλες οι ομάδες, πλην της Μπρομαποϊκάρνα, θέλουν τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους.

Στο «Κόπαρβαλεν» η Αντβίταμπεργκ φιλοξενεί τη Χέλσνιμποργκ με τους γηπεδούχους να απέχουν οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και τους φιλοξενούμενους επτά. Μέχρι το φινάλε η Αντβίταμπεργκ έχει: Χάλμσταντ και Αίκ εκτός, Μιάλμπι και Μάλμε εντός. Η Χέλσινμποργκ έχει: Φάλκενμπεργκ και Γκέφλε εκτός, Κάλμαρ και Γκέτεμποργκ εντός. Τα δικά μου κομπιουτεράκια βγάζουν «Χ» αφού ο βαθμός δε θα «χαλάσει» κανέναν από τους δύο, μιας και αυτός θα τους φέρει πιο κοντά στη σωτηρία!

Ισορροπημένο παιχνίδι «βλέπω» να γίνεται και στο «Στάντβαλεν», εκεί όπου η Γκέφλε φιλοξενεί την Έρεμπρο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, παίζοντας όμως με δύο πολύ καλύτερους αντιπάλους. Η Έρεμπρο ηττήθηκε με 4-3 από τη Γκέτεμποργκ τη προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας φρένο σε ένα σερί πέντε νικηφόρων αγώνων. Ρίχνοντας μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα, αντιλαμβανόμαστε ότι για την ομάδα του Σάντμπεργκ το παιχνίδι είναι «τελικός». Θα πήγαινα στον άσο με κλειστά μάτια, αλλά … πρώτον η Χάκεν δείχνει να μην είναι σε καλό timing τη δεδομένη χρονική στιγμή και δεύτερον η Έρεμπρο είναι δεδομένο πως δε θα παρουσιαστεί αδιάφορη.

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα γίνει στο «Γκρίμστα». Η Μπρομαποϊκάρνα μετράει ώρες για να γυρίσει στη Β’ Σουηδίας και η Χάλμσταντ βλέπει το ματς ως μία ευκαιρία να απομακρυνθεί στο +7 από την 14η θέση. Όλοι πάνε στο «διπλό» με αποτέλεσμα να είναι αυτή τη στιγμή που γράφω, το πιο πολυπειραγμένο παιχνίδι από τους Μπουκ. Δεν έχω σοβαρά επιχειρήματα να κοντράρω τη μάζα, αλλά προσωπικά θα δώσω μεγαλύτερη τύχη στο γκολ/γκολ, αφού η Μπρομαποϊκάρνα παίζει το σύστημα «Όσα πάνε κι όσα ρθούνε»!

Κι αν όλοι οι παραπάνω θα παίζουν με σκοπό να μαζέψουν βαθμούς για να «σωθούν», στο «Γκάμλα Ούλεβι» Γκέτεμποργκ και Τζουργάρντεν θα κονταροχτυπηθούν με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι με νίκη προσπερνάνε Αίκ και Έλφσμποργκ ενώ σε περίπτωση νίκης της Τζουργκάρντεν η ομάδα του Όλσον θα φτάσει τους 42 βαθμούς και θα μπει κι αυτή στο κόλπο του Europa. Ο άσος είναι για μένα οριακό φαβορί όμως στα μάτια μου φαίνεται αρκετά υποτιμημένος για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Θα καλυφθώ πίσω από το όβερ 2.5 γκολ, επιλογή η οποία εκτιμώ ότι εύκολα θα επαληθευτεί μόλις κουνηθούν τα δίχτυα για πρώτη φορά!

ΥΓ 1. Για στοιχήματα της τελευταίας στιγμής, live bet και πολύ στοιχηματική κουβέντα… γίνετε μέλη στο γκρουπάκι της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “Ισοπαλίες και γκολ…”

  1. Ο/Η Δικτυο Συνεργατων λέει:

    giati exeis kairo na grapseis????????????