Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Στα… σχοινιά ο Πραντέλι

Στα… σχοινιά ο Πραντέλι

pradelliΣε διάστημα πέντε μηνών ο “Καίσαρας” έζησε το κακό αλλά περιμένει το χειρότερο.

Η τραυματική εμπειρία με την Εθνική Ιταλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τείνει να γίνει εφιάλτης στο πάγκο της Γαλατασαράι. “Ας δώσουμε χρόνο στον Πραντέλι” – συμβούλεψε οπαδούς και ΔΣ του συλλόγου ο νέος πρόεδρος, Ντουιγκούν Γιαρσουβάτ.

Τέσσερις ήττες στα πρώτα δέκα παιχνίδια της σεζόν έχουν στριμώξει για τα κακά τον Ιταλό, όμως τους οπαδούς ενόχλησαν περισσότερα η τεσσάρες από Αρσεναλ, Ντόρτμουντ και Μπασακσεχίρ, μικρή ομάδα του Δημαρχείου της Πόλης που με το ζόρι την αναγνωρίζουν οι οπαδοί της.

Η νίκη 2-1 κόντρα στην αιώνια αντίπαλο Φενερμπαχτσέ δύσκολα μπορεί να διορθώσει τα κακός κείμενα. Το σημερινό μικρό ντέρμπι με την συμπολίτισσα της, Κασίμπασά, ίσως ηρεμήσει τα πνεύματα στην ευρωπαϊκή πλευρά. Εκτός αν οι παλιές καραβάνες της ομάδας των έχουν ήδη καταδικάσει. Παράξενη η επιλογή του Πραντέλι να δεχτεί το καλοκαίρι χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της Γαλατασραάι. Ισως να συμβουλεύτηκε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Θα μπορούσε να περιμένει, καθώς στην Ιταλία τον ήθελαν αρκετές ομάδες. Μάλλον δεν συνυπολόγισε το γεγονός ότι στα αποδυτήρια της Γαλατά κυκλοφορούν παλιές καραβάνες που έχουν διαμορφώσει το δικό τους κλήμα, Ισως έκανε λάθος που άκουσε τον Μαντσίνι να θέσει εκτός ομάδας τον Σαμπρί Σαρίογλου με το πρώτο παράπτωμα.

Από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης ήταν η επιστροφή του Σαμπρί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Επίσης ζήτησαν από τον Πραντέλι να λάβει ως βοηθό τον Χασάν Σας, ένας από τους αγαπημένους των οπαδών. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι τελειώνουν τα “ψωμιά” του ιστορικού βοηθού του Ιταλού προπονητή, Γκαμπριέλε Πιν. Σπάει το δίδυμο, σπάει και η σχέση του Πραντέλι με τη διοίκηση.

Αυτό γράφει το σενάριο, εκτός αν η παρουσία του Χασάν Σας έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως σύνδεσμος ανάμεσα στους παλιούς παίκτες με τον Ιταλό. Οι δυο αγώνες σε τέσσερις ημέρες, πρώτα με Κασίμπασα και μετά στο Ντόρτμουντ θα δείξουν.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
101 ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ 2 5,25
113 ΧΑΒΡΗ – ΑΡΛ Χ 3,00
121 ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΟΡΚΑΜ 2 2,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.