Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το «άγχος» των διαιτητών στη Χιλή

Το «άγχος» των διαιτητών στη Χιλή

Assistant-referee-002Η διαιτησία κάνει… παιχνίδια στη Χιλή. Αυτό «εισπράττουμε» από τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τους ρέφερι… αγχωμένους για να «φρενάρουν» την Σαντιάγο, λες και θα τους χαλάσει τη «μανέστρα» αν μπει σφήνα στην πρώτη «δυάδα» της βαθμολογίας ή κατακτήσει τον τίτλο.

Πολύ άγχος είχε και ο διαιτητής στο Τσίλε – Παλεστίνο να «φέρει»… άσο, δεν έδωσε μόνο τα σπόρια στους γηπεδούχους αλλά ολόκληρο το… καρπούζι. Για να μην κουράζουμε:

Αν συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο με τους διαιτητές, το «δίδυμο» Τσίλε – Κόλο Κόλο (ή το αντίστροφο) δεν χαλάει. Με τίποτα.

Πάμε στην Αργεντινή (στη δεύτερη… πατρίδα μας). Μετά το… στραπάτσο της περασμένης εβδομάδας (σ.σ. εδώ λέμε «αλήθειες», δεν… θάβουμε τις αποτυχίες και πανηγυρίζουμε στις επιτυχίες), η επιλογή έγινε με πιο αυστηρά κριτήρια. Επειδή είδαμε αλλοπρόσαλλα πράγματα στα περισσότερα γήπεδα την 12η αγωνιστική.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΟΛΙΜΠΟ: «Συμπαθούμε» τη Μπάνφιλντ αλλά οι τελευταίες εξελίξεις (ο «σταρ» Ερβίτι εναντίον του προπονητή Αλμέιδα) μας αποτρέπουν από τον «1». Η Ολίμπο μπορεί να σκοράρει σε αυτή την άμυνα. Goal – Goal.

ΓΟΔΟΪ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ: «Αρρωστη» η γηπεδούχος. «Βαριά». Με παίκτες να… πλακώνονται μέσα στο γήπεδο και τον προπονητή να τα έχει χαμένα. Είτε μείνει, είτε φύγει ο Μαγιόρ από τη Γοδόι, δεν θα μας αλλάξει το… σημείο. «Διπλό» επειδή η Μπελγράνο είναι πιο υγιής, «διπλό» παρά το γεγονός ότι φέτος η ομάδα του Σιελίνσκι δεν κάνει καλή σεζόν.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΟΚΑ: Η γηπεδούχος κάνει… τουρισμό στο πρωτάθλημα, όμως επειδή ο κόσμος της αρχίζει να μουρμουρίζει θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια νίκη σε ντέρμπι. Η Μπόκα, άλλωστε, πάντα… εξιτάρει τους (αντίπαλους) παίκτες. Και η Μπόκα αυτές τις ημέρες ασχολείται με το Σουνταμερικάνα. «Άσος».

ΡΙΒΕΡ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ: Επαιξαν Τετάρτη για το Σουνταμερικάνα, τα λένε την Κυριακή για το πρωτάθλημα και στο… καπάκι παίζουν πάλι τη ρεβάνς (του Σουνταμερικάνα). Και βλέπουμε τον «1» στα… τάρταρα. Με τους δύο προπονητές να σκέφτονται το ροτέισον. Μακριά και… αγαπημένοι!

ΝΤΕΦΕΝΣΑ – ΝΙΟΥΕΛΣ: Για… γέλια η άμυνα της Ντεφένσα στο ματς με τη Μπόκα, δεν «πέσαμε από τα σύννεφα», το πρόβλημα υπάρχει από το ξεκίνημα της σεζόν. Γκολ δέχεται και η Νιούελς, ενώ θα έχει την επιστροφή του Σκόκο. Υπάρχουν «συνθήκες» για ανοικτό ματς. Over.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
127 ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΟΛΙΜΠΟ G/G 1,85
277 ΓΟΔΟΪ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 2 3,00
429 ΝΤΕΦΕΝΣΑ – ΝΙΟΥΕΛΣ OVER 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.