Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η… μονομάχος και το αουτσάιντερ

Η… μονομάχος και το αουτσάιντερ

santiagowΣτην τελική ευθεία, για το πέσιμο της αυλαίας του πρώτου… γύρου, έχει μπει η Χιλή. Τσίλε, Κόλο-Κόλο και Σαντιάγο είναι οι τρεις μονομάχοι για την κατάληψη της κορυφής.

Η τελευταία μονομάχος, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στην Αρίκα, όμως πήρε σχετικά εύκολα το τρίποντο. Απαντες στο στρατόπεδο της, είναι πυρ και μανία με την “εχθρική” διαιτησία που αντιμετωπίζουν σε κάθε παιχνίδι. Παρόλα αυτά, παραμένει αήττητη από 18/03/14 εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Το βράδυ της Παρασκευής, η Σαντιάγο υποδέχεται την Ο’ Χίγκινς, η οποία μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Ουατσιπάτο. Πέτυχε τρία γκολ, έχασε πέναλτι και απειλήθηκε μόνο μία φορά. Εκτός δεν έχει ηττηθεί 8 ματς και θα πάμε με το Over.

Ο Μ. Σάλας ψάχνει την φόρμουλα για να ανακάμψει η ομάδα του, η Οαυτσιπάτο η οποία έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία παιχνίδια και μετράει 7 σερί Over. Κόντρα στην Κομπρελόα έχει να αντιμετωπίσει ωστόσο σημαντικές απουσίες, Γι αυτό και θα ρισκάρουμε με το “διπλό”. Αλλωστε, η φιλοξενούμενη ομάδα υπό τις οδηγίες του Φ. Βεργάρα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο ματς με την Ικίκε, πετούσε φωτιές μπροστά, όμως πίσω… έμπαζε (3-3)! Οπως και να ‘χει αξίζει το “2”, που πληρώνει πολύ καλά.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
125. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ Γ. – Ο ΧΙΓΚΙΝΣ OVER (1,65)
285. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ 2 (3,75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.