Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πρώτη η Ρεάλ σε νίκες και επίθεση

Πρώτη η Ρεάλ σε νίκες και επίθεση

ronaldo-23-3-14Η Ρεάλ Μαδρίτης (Α’ Ισπανίας) είναι η ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες (8) ανεξαρτήτως έδρας. Η Τουρ (Β’ Γαλλίας) έχει τις περισσότερες σερί ήττες (7) ανεξαρτήτως έδρας.

Η γαλλική ομάδα έχει τον ίδιο αριθμό (7), στις σερί εκτός έδρας ήττες! Σταθερή αξία οι ομάδες της Ολλανδίας στον πίνακα με τα «Σερί Οver». Η Εμεν (Β’ Ολλανδίας) μετρά 12 σερί και ακολουθεί η Αλμίρε (Β’ Ολλανδίας) με 10.

Το Τορίνο (Α’ Ιταλίας) έχει τα περισσότερα (και το καλύτερο ποσοστό ασφαλώς) εντός έδρας Under (6/6). Τα περισσότερα εντός έδρας Over μετρούν η Κάουντενμπιθ (Τσάμπιονσιπ Σκωτίας) και η Ακίλιζ (Β’ Ολλανδίας), αμφότερες
με 6/6.

Στον πίνακα με τα περισσότερα εκτός έδρας Under, «κυριαρχούν» η Χιμνάσια (Αργεντινή) που μετρά 8/8 και η Αουε (Β’ Γερμανίας) με 7/7. Τα περισσότερα εκτός έδρας Over έχουν η Αλμίρε (Β’ Ολλανδίας) με 7/7 και η Βέρντερ Βρέμης (Α’ Γερμανίας) με 6/6.

Η Ρεάλ βελτίωσε τον μέσο όρο στην «παραγωγικότητα» στην επίθεση, πλέον με 3,87 μ.ό. (από 3,67). Η Καλλονή (Σούπερ Λιγκ) ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας την καλύτερη άμυνα (0,25 μ.ό.).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.