Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με αμείωτο το ενδιαφέρον

Με αμείωτο το ενδιαφέρον

athanasiadisΕπάνοδος στην αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων και Σούπερ Λίγκα, μετά από 20 ημέρες απραξίας στο κουπόνι. Το ντέρμπι απουσιάζει, αλλά το ενδιαφέρον στην κορυφή είναι αμείωτο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό (θα έχει νέο προπονητή τον πρώην γκολκίπερ Ρόκα) και ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ξεκάθαρο φαβορί είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την Κέρκυρα, ενώ η Καλλονή φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας και θέλει να μείνει εκεί, υποδεχόμενη τον Πλατανιά. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ εντός έδρας, όπου έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία.

«Μάχη» πεντάδας έχουμε στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη θεαματική και αποτελεσματική Βέροια. Ετοιμος να επιστρέψει ο μέσος Ζέκα ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Μόσχα, όχι όμως και ο επιθετικός Καρέλης. Αμφίβολος ο μέσος Ατζαγκούν.

Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι στην Αγγλία. Η Τσέλσι στο Σάντερλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι στο Σαουθάμπτον και η Αρσεναλ στο Γουέστ Μπρόμγουιτς. Ντέρμπι κορυφής, Αντερλεχτ – Μπριζ στο Βέλγιο και Μαρσέιγ – Ναντ στη Γαλλία. Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ, Αϊντραχτ – Ντόρτμουντ και Χέρτα – Μπάγερν στη Γερμανία.

Εκτός έδρας πονοκέφαλος για τους πρωτοπόρους της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μάλαγα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης και η Βαλένθια την Μπαρτσελόνα. Στο… πόδι η Ιταλία για τις αναμετρήσεις Μίλαν – Ουντινέζε, Γιουβέντους – Τορίνο, Ρόμα – Ιντερ και Σαμπντόρια – Νάπολι.

Προτελευταία αγωνιστική στην Βραζιλία και ήδη γνωρίζουμε την πρωταθλήτρια (Κρουζέιρο) και τη μία ομάδα που… αποχαιρέτησε την κατηγορία (Κρισιούμα).Σε ουδέτερο το ματς Φλαμένγκο – Βιτόρια, ενώ χρειάζεται προσοχή στο ποντάρισμα καθώς είναι διαδεδομένο, τρίτες ομάδες να πριμοδοτούν αδιάφορες για να κερδίσουν. Φινάλε έχουμε στην Β κατηγορία της χώρας.Έχουν ήδη προβιβαστεί Τζόινβιλ, Πόντε Πρέτα και Βάσκο.

Τα στάνταρ
266 ΠΑΡΑΝΑ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤ. 2 –
317 ΠΑΛΕΡΜΟ – ΠΑΡΜΑ 1 1,80
351 ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ 1 1,70

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας, με την Αμέρικα Νατάλ να κρατά την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την παραμονή. Η Παρανά είναι βαθμολογικά αδιάφορη, ενώ θα παραταχθεί με 6-7 σοβαρές απουσίες. Απογοητεύει η ουραγός Πάρμα στην Ιταλία με απολογισμό 2-0-10. Η Παλέρμο «τρέχει» αήττητο σερί 4 αγωνιστικών και μπορεί να το διευρύνει. Η Ρόμα δείχνει ανώτερη σε όλα από την Ιντερ.

Τα καλοπληρωμένα
171 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 2 2,85
175 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2 2,95
310 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1 2,90

Πολλές απουσίες μαζεύτηκαν στην Βέρντερ Βρέμης, η οποία παραμένει σταθερά σε θέση υποβιβασμού. Η «πονηρή» Πάντερμπορν μπορεί να κάνει τη «ζημιά». Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Νιούκαστλ, «μετρά» 5 συνεχόμενες νίκες και δείχνει ικανή να «αποδράσει» νικηφόρα από το Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ (3 αγωνιστικές χωρίς νίκη). Η Σίτι προέρχεται από την υπερπροσπάθεια με την Μπάγερν μεσοβδόμαδα και έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της 2ης Σαουθάμπτον.

Φουλ του Χ
295 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. – ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. 3,10
327 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ 3,25
354 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ 3,15

Λοκομοτίβ και Σπαρτάκ προέρχονται από καλές εμφανίσεις και αήττητο σερί στη Ρωσία, ενώ τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στην κατάταξη. Αρκετά μοιρασμένο το τοπικό ντέρμπι της Μόσχας, ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Τότεναμ και Εβερτον προέρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες μεσοβδόμαδα, μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο να μην αναδειχθεί νικητής. Πρωταρχικός στόχος η αποφυγή της ήττας στο ντέρμπι «μίσους» Σεντ Ετιεν – Λυών, ελάχιστες οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων.

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.