Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κάτι… ψάχνει η Αρσεναλ Σαραντί

Κάτι… ψάχνει η Αρσεναλ Σαραντί

boca--Θα «χτυπήσει» ή όχι η Μπόκα το µατς µε τη Λανούς; Ουδείς γνωρίζει. Στην Αργεντινή πάντως προτρέχουν και λένε ότι στη Μπόκα θα… προσέξουν το… δικό τους παιδί, τον Σελότο που «κάθεται» στον πάγκο των γηπεδούχων και διεκδικεί τον τίτλο.

∆εν µπαίνουµε σε «φιλολογίες» και «σενάρια», καθαρά αγωνιστικά «βγαίνει» ο «1», επειδή η Μπόκα τα… έδωσε όλα ξηµερώµατα Παρασκευής στο superclasico µε τη Ρίβερ για το Σουνταµερικάνα. Προσοχή στο Σαραντί-Μπελγράνο, η γηπεδούχος δεν είναι τόσο… αδιάφορη όσο φαίνεται από την γενική βαθµολογία του «Τορνέο Τρανσισιόν», διεκδικεί θέση στο Σουνταµερικάνα!

Οι επιθέσεις αλλά και οι… άµυνες των Τίγκρε – Ραφαέλα υπόσχονται Over (και Goal-Goal), το ίδιο ισχύει και στο Ιντεπεντιέντε – Νιούελς. Από τη Βραζιλία κρατάµε στο πίσω µέρος του µυαλού µας, ότι την ώρα που θα διεξαχθεί το Μπαΐα-Γκρέµιο είναι πιθανό οι γηπεδούχοι να έχουν… αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Η Γκρέµιο θέλει βαθµούς για την έξοδο στο Λιµπερταδόρες. Το κίνητρο µας οδηγεί στο «2» της Βιτόρια, η οποία φιλοξενείται (σε ουδέτερο) από τη Φλαµένγκο, «πονηρή» η Κρουζέιρο, πήρε τον τίτλο και έχει δικαίωµα να… χαλαρώσει.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
289 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ. 2Χ 2,65/3,20
353 ΤΙΓΚΡΕ – ΑΤΛ. ΡΑΦΑΕΛΑ G/G 1,65
366 ΛΑΝΟΥΣ – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. 1 1,90
387 ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 1 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.