Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Προτάσεις για ΟΛΑ τα ματς της Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!

Προτάσεις για ΟΛΑ τα ματς της Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!

BrazilianFlagEyeΠροτελευταία αγωνιστική και ήδη γνωρίζουμε την πρωταθλήτρια (Κρουζέιρο) και τη μία ομάδα που… αποχαιρέτησε την κατηγορία (Κρισιούμα).

Οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν «ανοικτές», ωστόσο τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, στην ουρά, για τις Μποταφόγκο και Μπαΐα.

Μάλιστα, η Μπαΐα, αν η Παλμέιρας το Σάββατο δεν χάσει από την Ιντερνασιονάλ, την Κυριακή θα υποδεχθεί… υποβιβασμένη την Γκρέμιο που «κυνηγάει» έξοδο στο Λιμπερταδόρες.

Ακούγονται φήμες ότι η Παλμέιρας στέλνει… βαλίτσα (πριμ) στους παίκτες τη Φλαμένγκο για να χτυπήσουν το ματς με τη Βιτόρια, ωστόσο εμείς κοιτάμε προς τα… δεξιά, θεωρούμε ότι η φιλοξενούμενη, έχει τα φόντα να πάρει αποτέλεσμα.

Ρίσκο και με τον «1» της Σαπεκοένσε (λόγω κινήτρου), προσοχή στη Σάο Πάολο, που έρχεται από μεσοβδόμαδο ματς του Σουνταμερικάνα. Απογοήτευση στη Μποταφόγκο αλλά δεν… αγγίζεται ο «πετσοκομμένος άσος» της «λίγης» (φέτος) Σάντος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η Μινέιρο πήρε το Κύπελλο, βγήκε στο Λιμπερταδόρες και… γιορτάζει. Στην τσίτα η Κοριτίμπα, παίζει ρέστα για την παραμονή. Ρισκάρουμε στο «2»…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ  
ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣ. 1
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ.
ΣΑΝΤΟΣ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ Χ
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ Χ1
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Χ
ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 2
ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΓΚΟΪΑΣ Χ
ΜΠΑΪΑ – ΓΚΡΕΜΙΟ 2

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.