Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ώθηση από τον πάγκο

Ώθηση από τον πάγκο

rizesporΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει 7 συνολικά παιχνίδια, με 4 μονά αποδεκτά και Live από τον ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός με… νωπές τις μνήμες από την «τεσσάρα» στην Ξάνθη, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο, ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας, Γιουβέντους – Νάπολι, ο οποίος διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.

Στον Παναθηναϊκό τιμωρημένος είναι ο βασικός σέντερ μπακ Σίντελφελντ και τραυματίας ο ακραίος αμυντικός Νάνο. Επιστρέφει ο στόπερ Κουτρουμπής.

Η Μπελενένσες είναι 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη και γκολ. Ταξίδεψε στην έδρα της Ρίο Αβε χωρίς τον πρώτο σκόρερ Ντέιβερσον (επιθετικός, 12 συμμ./7 γκολ).

«Γκρίνια» επικρατεί στην Γκαζιάντεπσπορ, η οποία προέρχεται από 4 ήττες, χωρίς παράλληλα να βρει δίχτυα. Συν τοις άλλοις, τιμωρημένος είναι ο βασικός της στόπερ, Τσίκο (13 συμμ./2 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ξεκίνημα σήμερα με το πρώτο χρονικά παιχνίδι του κουπονιού. Ποντάρουμε στον «άσο» της Ρίζεσπορ. Η αλλαγή τεχνικού δίνει ώθηση. Η Γκαζιαντέπσπορ φαντάζει ιδανικός αντίπαλος τη δεδομένη στιγμή, καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Θα πλαισιώσουμε την παραπάνω επιλογή (αποδεκτό σε δυάδα) με το γκολ – γκολ ατο Λειψία – Μόναχο 1860 και το πιθανό 2-3 γκολ στο ματς του Πορτογαλικού πρωταθλήματος Ρίο Αβε – Μπελενένσες.

307 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΚΑΖ/ΣΠΟΡ 1 1,95
311 ΛΕΙΨΙΑ – ΜΟΝΑΧΟ 1860 G/G 1,70
313 ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ 2 -3 G 1,70

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.