Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Γκολ και… θέαμα στο Λίβερπουλ

Γκολ και… θέαμα στο Λίβερπουλ

swansea_liverpoolΛίβερπουλ και Σουόνσι είναι κατά κάποιο τρόπο οι τυχερές της διπλής αγωνιστικής των Χριστουγέννων. Αν οι υπόλοιπες 18 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ υποχρεώθηκαν να παίξουν δύο φορές σε διάστημα 48 ωρών, οι σημερινές αντίπαλες του τηλεοπτικού αγώνα της Δευτέρας, είχαν μια ημέρα παραπάνω να ανακτήσουν δυνάμεις μετά τις ισχνές νίκες 1-0 της «Boxing Day» επί Μπέρνλι και Αστον Βίλα, αντίστοιχα.

Μια θέση χωρίζει τις αντίπαλες στη βαθμολογία, ωστόσο είναι η Λίβερπουλ που απογοητεύει τους οπαδούς με το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που την άφησε μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ενδεχόμενη αποτυχία προσθέτει περισσότερα προβλήματα στον μάνατζερ, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος στις αρχές Δεκεμβρίου βρισκόταν ένα βήμα πριν από την απόλυση.

Δυο σερί νίκες, σήμερα με Σουόνσι και την Πρωτοχρονιά με τη Λέστερ, αλλάζει το κλίμα στο Λίβερπουλ, καθώς στη συνέχεια έρχεται το Κύπελλο και μια σχετική διακοπή από το πρωτάθλημα. Εκτός της σύγκρουσης Λίβερπουλ – Σουόνσι, σήμερα θα βρεθούν ξανά ως αντίπαλοι στο ίδιο γήπεδο, οι δύο φίλοι, προπονητές.

Ρότζερς και Μονκ παρέμειναν… κολλητοί μετά την μετακόμιση του πρώτου από τη Σουόνσι στο λιμάνι. Η Σουόνσι του Ρότζερς, είχε κρατήσει δυο φορές στο «μηδέν» τη Λίβερπουλ. Με την αλλαγή μάνατζερ (πρώτα ο Λάουντρουπ και μετά ο Μονκ), τα γκολ άρχισαν να πέφτουν βροχή με τους «κόκκινους» ως γηπεδούχους. Στις δυο νίκες 5-0 και 4-3 τους πρωταθλήματος ακολούθησε το φετινό 2-1 για το Λιγκ Καπ, όπου τα 9 από τα 16 συνολικά τέρματα να σημειώνονται στην επανάληψη.

Η παράδοση θέλει νικήτρια τη Λίβερπουλ, καθώς η Σουόνσι έχει κερδίσει μόλις μια φορά στο “Ανφιλντ”, 3-1 το 2012 στο Λιγκ Καπ. Γκολ θα θέαμα λοιπόν στο Λίβερπουλ, όμως στο Τραμπζοσπόρ – Εσκίσεχιρσπορ, καθώς οι γηπεδούχοι τρέχουν σερί 6 over αγώνων και 5 σερί 4-6 γκολ στο γήπεδο τους. Περίεργο το σετ αποδόσεων στο Μπάρνλσεϊ – Ολνταμ, καθώς από το Σάββατο ανεβαίνει ο “άσος”.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
275 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ 4-6 G 2,60
277 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΟΛΝΤΑΜ OVER 1,80
278 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ 4-6 G 2,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.