Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με κεκτημένη ταχύτητα η Φούλαμ

Με κεκτημένη ταχύτητα η Φούλαμ

fulhamΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει 6 συνολικά παιχνίδια, με δύο μονά αποδεκτά και Live από τον ΟΠΑΠ. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ – Σουόνσι, ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα συναντάμε κυρίως αγώνες από Αγγλία, Τουρκία και Πορτογαλία.

Στη Λίβερπουλ επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο τερματοφύλακας Μινιολέ, καθώς ο Τζόουνς (ήταν βασικός στα τελευταία ματς) τραυματίστηκε.

Η Τραμπζονσπόρ σημείωσε 9 Over στα 10 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ηγετικού μέσου Ικίτσε (12 συμμ./1 γκολ).

Στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας έχει ξεσπάσει «κόντρα» μεταξύ του προέδρου και του προπονητή, ενώ αναμένεται να παραταχθεί με τα «δεύτερα» στο ματς Λιγκ Καπ με την Γκιμαράες.

Η Μπράιτον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Χίπια. Θα πορευτεί για δεύτερο σερί ματς με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τζόουνς.

Το θετικό είναι ότι στην χειρότερη περίπτωση μπορούμε να παίξουμε δυάδες. Από έξι σερί over προέρχεται η Τραμπζονσπόρ που υποδέχεται την Εσκισεχισπόρ. Από την Αγγλία οι επόμενες δύο επιλογές μας. Πρώτα ο άσος της Φούλαμ που έχει 5 σερί νίκες εντός και φιλοξενεί την με υπηρεσιακό τεχνικό Μπράιτον. Αξίζει και η Μπάρνσλει, από την στιγμή που η Ολνταμ εκτός έδρας «χάνεται» και έχει δεχθεί 13 γκολ στα 3 τελευταία ματς.

275 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ OVER 1,60
277 ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ – ΟΛΝΤΑΜ 1 2,00
279 ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 1 1,95

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.