Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Φιλικό» στα Περιβόλια…

«Φιλικό» στα Περιβόλια…

αρχείο λήψηςΕκλογές, ευτυχώς, τέλος! Ο μεγάλος κερδισμένος της κάλπης για μένα ήταν ο Λεβέντης ο οποίος «τερμάτισε» ένατος, αυξάνοντας κατά 900% το ποσοστό των Κεντρώων.  Αν βγάλει τη φάτσα απ το ψηφοδέλτιο και με ένα καλό μπραντ νέιμ, σίγουρα θα είναι μέσα στην επόμενη βουλή!

Τεράστιο, παγκόσμιο άθλο και για την Χ.Α. που κράτησε υψηλά νούμερα! Σκεφτείτε ότι όλος ο προεκλογικός αγώνας του κόμματος, έγινε μέσα από τα καρτοτηλέφωνα του Κορυδαλλού και συγχρόνως δεν της διατέθηκε προεκλογικά ούτε δευτερόλεπτο στα ΜΜΕ, παρόλο που ο Άρειος Πάγος της επέτρεψε και πάλι να κατεβεί και να λάβει μέρος στις εκλογές.

Στο ρεζουμέ της στήλης: Τραγικός ο απολογισμός το Σ/Κ. Αν εξαιρέσουμε τα πολιτικά στοιχήματα, όπου ο απολογισμός τους ήταν 3/4, τα υπόλοιπα σημεία… πήγαν «άκλαυτα». Σήμερα Δευτέρα, το παιχνίδι της Πάκος Φ. με την Μπενφίκα είναι το Νο1 σε τζίρο αναμέτρηση μέχρι στιγμής. Το 94% των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί στα ανταλλακτήρια, έχουν τοποθετηθεί  πάνω στους φιλοξενούμενους!

Υπάρχουν και δύο ελληνικές αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μενού που όμως, προς το παρόν δεν είναι ούτε καν στο top-10 των παιχνιδιών με τους μεγαλύτερους τζίρους στην Ευρώπη! Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο τον οποίον δεν τον έχει κερδίσει ποτέ μέχρι στιγμής (σε σύνολο έξι ματς). Οι γηπεδούχοι εντός έδρας εμφανίζονται δυνατοί φέτος και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δείχνουν να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Περιμένω όμως τον Ατρόμητο βελτιωμένο , οπότε «δίνω» μπόλικη τύχη στην ισοπαλία…

Στα «Περιβόλια» έχουμε …φιλικό! Πλατανιάς και Εργοτέλης διαθέτουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και προσωπικά δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν δω τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το τρίποντο που τόσο έχουν ανάγκη! Στο πρώτο γύρο, το παιχνίδι ο φιλοξενούμενος Πλατανιάς κέρδισε και πλήρωσε – τότε – με  απόδοση  4.00+…. Πάει κάπου το μυαλό σας; Εμένα, ναι!

 

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Μονά αποδεκτά
406. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ     Χ (3.05)
407. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    Χ (3.20)
407. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ     2 (4.35)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.